Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΣΕ, ΑΣΚΗΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ, ΔΙΧΑΣΕ, ΕΚΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!


ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!





Γράφει ο Θεοφάνης Γκατζής 

Tο πιο παρανοϊκό σχέδιο επιστημονικής φαντασίας πήρε σάρκα και οστά σήμερα με την ανακοίνωση του Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηλικιών άνω των 60 ετών, οι οποίες σε περίπτωση μη εμβολιασμού τους θα κληθούν να πληρώνουν πρόστιμο 100 ευρώ κάθε μήνα μέχρι να εμβολιαστούν! 

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΙ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!
Βέβαια οι προθέσεις του είχαν φανεί καιρό πριν, με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών!

Αλλά εφόσον δεν υπήρχε ουσιαστική αντίδραση από όλους μας τόλμησε το αδιανόητο! 

Κι όλα αυτά συμβαίνουν τη στιγμή κατά την οποία πρόσφατη επιστημονική μελέτη σε ένα από τα κορυφαία ιατρικά επιστημονικά περιοδικά (περιοδικό αμερικανικής καρδιολογικής εταιρείας) ισχυρίζεται ότι τα mRNA εμβόλια (Pfizer, Moderna) αυξάνουν δραματικά τους κινδύνους για καρδιακά επεισόδια! 

Ίσως έτσι εξηγούνται πολλοί ξαφνικοί θάνατοι, από ανακοπή καρδιάς, συμπατριωτών μας που είχαν εμβολιαστεί με τα εν λόγω εμβόλια!

Eπιπλέον, ο πρωθυπουργός αντί να φροντίσει να ενισχύσει το σύστημα υγείας το αποδυνάμωσε καίρια με μεγάλη μείωση στις ΜΕΘ, λόγω του ότι έβγαλε σε αναστολή εργασίας 7000 υγειονομικούς και δεν φρόντισε να τους αντικαταστήσει. Δεν τον ενδιέφερε να θωρακιστεί, αλλά μόνο μέλημά του ήταν να υποχρεώσει τον κόσμο να εμβολιαστεί! 

Ενώ το ίδιο πράττει και τώρα και παράλληλα προσπαθεί να κρύψει τις εγκληματικές του ευθύνες για τους πολλούς θανάτους συμπατριωτών μας που θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν υπήρχαν πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας και ΜΕΘ!

Το πιο παράλογο όμως του όλου ζητήματος είναι ότι ο Μητσοτάκης επικαλέστηκε τη μετάλλαξη όμικρον ως ένα επιπρόσθετο παράγοντα για την ανάγκη επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού για τις ηλικίες άνω των 60 ετών τη στιγμή κατά την οποία ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna (μιας από τις κατασκευάστριες εταιρείες εμβολίων) ανέφερε ότι τα υπάρχοντα εμβόλια έναντι της παράλλαξης Οmicron είναι πολύ λιγότερο αποτελεσματικά σε σχέση με την παραλλαγή Δέλτα!!

Ακόμη, το πόσο ανερυθρίαστα ψεύδεται ο πρωθυπουργός και πόσο επικίνδυνος είναι για τον ελληνικό λαό διαπιστώνεται από το γεγονός ότι ο υπέρμαχος των εμβολιασμών καθηγητής κ. Γεώργιος Παυλάκης σε συνέντευξή του σε τηλεοπτικό δίαυλο υποστήριξε ότι είναι σφάλμα και καταντάει ψέμα να ομιλούμε για επιδημία μη εμβολιαζόμενων, ενώ την ίδια στιγμή ο Μητσοτάκης μιλάει για πανδημία ανεμβολίαστων και υποβάλλει υποχρεωτικότητα στους εμβολιασμούς!

Ένας άλλος λόγος που, ίσως, εξηγεί το μεγάλο ζήλο του Μητσοτάκη για τους εμβολιασμούς και η αιτία που επέβαλλε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για τις ηλικίες πάνω των 60 ετών είναι η δημόσια ωμή παραδοχή του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ότι έχουν εγκριθεί οκτώ με εννέα θεραπείες για την αντιμετώπιση της Covid-19 από την Ε.Ε, αλλά δεν προβαίνει στην αγορά τους γιατί επιθυμεί να διαθέσει τα εμβόλια που έχει αγοράσει για το 2022 και το 2023!!!

Αναρωτιόμαστε λοιπόν ποιους σκοπούς εξυπηρετεί ο πρωθυπουργός που εκβίασε, άσκησε ψυχολογική βία, δίχασε, εκβίασε και στοχοποίησε τους Έλληνες πολίτες! 

Μήπως εξυπηρετεί τα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων που επιθυμεί να μετατρέψει τους πολίτες σε άβουλα όντα και ανώνυμα νούμερα με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση της παγκόσμιας διακυβέρνησης (Ατζέντα 2030) δηλαδή της παγκόσμιας δικτατορίας του Αντιχρίστου, σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη!

Επίσης, τα κόμματα της αντιπολιτεύσεως, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, θα συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα και να ενθαρρύνουν άμεσα ή έμμεσα τον Μητσοτάκη να λαμβάνει αυτά τα απάνθρωπα μέτρα; 

Πλέον, έστω και στο παραπέντε ας αντιδράσουμε δυναμικά, να αποσύρει την απαράδεκτη απόφαση για υποχρεωτικό εμβολιασμό των ηλικιών άνω των 60 ετών που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία και παραβιάζει την Ελληνική Δημοκρατία στον πυρήνα της! 

Σε διαφορετική περίπτωση ας περιμένουμε μοιρολατρικά να έρθει η στιγμή, στο άμεσο μέλλον, που θα ανακοινωθούν παράλογα μέτρα όχι μόνο για τους ανεμβολίαστους, αλλά και για τους υπόλοιπους πολίτες της χώρας για οποιαδήποτε αφορμή!

 Θεοφάνης Γκατζής του Θωμά και της Μαίρης
Οικονομολόγος- Διεθνολόγος, αρθρογράφος




3 σχόλια:

  1. ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΔΑΙΜΟΝΙΩΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥ... ΝΕΚΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΙΩΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο πράγμα που φοβούνται είναι οι κατάρες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή