Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ "ΞΕΧΑΣΕ" ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΔΟΘΗ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ!!!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ…ΣΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΛΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!! ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ!!!

5 ΒΙΝΤΕΟ 5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


To αθώο Ισραήλ το αδικημένο Ισραήλ ο περιούσιος του παγκόσμιου κατεστημένου Ισραήλ βομβάρδισε τη Μεσόγειο. Βομβάρδισε μέσα στη νύχτα το λιμάνι της Λαοδίκειας της συριακής Λατάκεια. 

Τα αντιαεροπορικά ενεργοποιήθηκαν. Μια πυρκαγιά προκλήθηκε στο λιμάνι. Δυνατοί ήχοι από εκρήξεις συγκλόνισαν την πόλη…

To SANA αναφέρει ότι το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορικές επιδρομές στο «λιμάνι εμπορευματοκιβωτίων» της Λαττάκια στις 01:23 [τοπική ώρα], ισχυρίζεται ότι ορισμένα από τα «εμπορικά κοντέινερ» πήραν φωτιά λόγω των επιθέσεων και προσθέτει ότι «δεν υπήρξαν θύματα»Η επίθεση έπληξε την περιφέρεια του λιμανιού.

Το SANA επικαλούμενο συριακή στρατιωτική πηγή: Περίπου στη 1:23 π.μ. σήμερα, το Ισραήλ πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση με αρκετούς πυραύλους από την κατεύθυνση της Μεσογείου, νοτιοδυτικά της Λατάκια, στοχεύοντας το χώρο εμπορευματοκιβωτίων στο εμπορικό λιμάνι της Λατάκια.


Σύμφωνα με άλλη πηγή ισραηλινά μαχητικά εκτόξευσαν 2 πυραύλους από εναέριο Λιβάνου κατά Λατάκια.









Το Ισραήλ το παγκόσμιο πρότυπο Δημόσιας Υγείας το Ισραήλ η χώρα μοντέλο το πάντα θυματοποιημένο έναντι όλων Ισραήλ βομβάρδισε τη Μεσόγειο…με βόμβες όχι με εμβόλια ανθρωπιστικά αλλά με βόμβες…ένας ακόμη ανθρωπιστικός βομβαρδισμός.


Έντονη φημολογία τις τελευταίες μέρες στη Συρία ότι περιμένουν να ξεσπάσει πόλεμος με Ισραήλ…

Από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό…στον υποχρεωτικό βομβαρδισμό! Οι Σύροι υποβάλλονται σε υποχρεωτικό βομβαρδισμό και άλλοι σε υποχρεωτικό πειραματικό εμβολιασμό…!!!

Μην μας πουν οι Ισραηλινοί ότι αυτός ο βομβαρδισμός εμπορικού λιμένα υπαγορεύθηκε από τον Π.Ο.Υ γιατί θα τρελαθούμε εντελώς. Μήπως τους τον υπαγόρευσε ή τον δικαιολογεί ο ΟΗΕ, ούτε αυτό μπορούν να ισχυριστούν.

Και λίγη σημειολογία. ήταν 6 Δεκέμβρη 2017 όταν οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο και αποφάσεις του ΟΗΕ...




2 σχόλια:

  1. Λαμβάνοντας υπόψη τα απανωτά μηνύματα προειδοποίησης του Κυρίου για ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των επικείμενων δεινών, δε μπορώ παρά να θεωρήσω πως όταν έλεγε ο Άγιος Σιατίστης Αντώνιος «Όταν αρχίσει το Κακό από την Συρία, να αρχίσετε να προσεύχεσθε» δεν εννοούσε αυτόν που έγινε πριν λίγο καιρό, αλλά αυτόν που θα ξεκινήσει με αφορμή αυτό το βομβαρδισμό στη Λατάκεια.

    Αυτό άλλωστε επιβεβαιώνει και η αιμορραγία της Παναγίας της Σαϊντανάγιας.

    ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλα τα λυπηρά, μας αποστέλλονται, πέραν πάσης αμφιβολίας, δια θεραπείαν της νοσούσης ψυχής μας, όπως δια των θλίψεων εμέση το φαρμάκι της ηδυπαθείας και παντός πάθους. Κυρίως δια των θλίψεων καταφαίνεται η αγάπη του ουρανίου Πατρός εις τα ιδικά Του παιδιά, όπως μεταλάβουν της αγιότητος Αυτού και προστεθή αιώνιον βάρος δόξης!

      Όσον και αν θλιβώμεν εις αυτόν τον εφήμερον κόσμον, μίαν ημέραν θα παύσουν τα θλίβοντα ημάς. Από τα θλιβερά εκείνα τα μετά θάνατον, την κόλασιν, κ.λ.π. να μας λυτρώση καθ’ ολοκληρίαν ο Χριστός μας και η Παναγία μας, να μη τα ίδουν τα μάτια μας, διότι, εάν μόνον η σκέψις της κολάσεως είναι κάτι τρομερόν, πόσον μάλλον, όταν κανείς καταδικασθή αιώνια να βιώση εν αυτή!

      Ας παρακαλώμεν να μας λυπηθή ο Θεός, και ας μας αξιώση πάντα με ταπείνωσιν να ζητώμεν το θείον Του έλεος και την συγχώρησιν, διότι είπεν Αυτός δια του Αγίου Του Υιού:

      «Πάντα όσα εάν αιτήσητε εν τη προσευχή πιστεύοντες, λήψεσθε» ( Ματθ. 21,22 ) και «αιτείτε και δοθήσεται». Ναι, αιτούμεν κάθε ημέραν και στιγμήν Αυτόν, όπως μας ελεήση και παραβλέψη τα εν γνώσει και αγνοία πεπραγμένα μας και ελπίζομεν εις τους θείους Του λόγους ότι θα ποιήση έλεος μετά της ταπεινώσεως ημών. Αμήν.

      Ο Πατέρας σας Εφραίμ

      Διαγραφή