Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Η ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ URSULA VON DER LEYEN ΑΠΑΙΤΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕ!

Η ΕΕ ΤΩΝ 2, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ PFIZER-BIONTECH ΟΔΕΥΕΙ ΣΕ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΥΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ!
ΒΙΝΤΕΟ


Η Γερμανίδα και ο Έλληνας…το βαλς του αποχαιρετισμού της Δημοκρατίας

Η ΕΕ των 2 Γερμανίας και Pfizer/BioNTech(γερμανική) η Ευρώπη των 2 και όχι των 27 οδεύει σε καθολικό υποχρεωτικό εμβολιασμό των πολιτών της υπό τη γερμανική μπότα. Β’ Γερμανική Κατοχή της Ευρώπης. Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει. 

Η Πρόεδρος της Κομισιόν απόγονος των ναζί Γερμανίδα Ursula von der Leyen δήλωσε πως η ΕΕ πρέπει να «σκεφτεί» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Μέτρο που δουλεύει για την γερμανικών συμφερόντων BioNTech αφού αυτή σε σύμπραξη με Pfizer έχει το μονοπώλιο των εμβολίων...Η Ευρώπη των μονοπωλίων και των ξεπουλημάτων κάθε αρχής κι αξίας.

Στην υπότροπη Γερμανία στην καταδικασμένη σχετικά πρόσφατα και εσαεί για εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας , ο υποχρεωτικός πειραματικός εμβολιασμός έχει ήδη προγραμματιστεί, στην Αυστρία και στην Griechenland έχει αποφασιστεί . «Αυτή είναι μια συζήτηση που νομίζω ότι πρέπει να διεξαχθεί» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε η Ursula von der Leyen. 

Στην ΕΕ οι δορυφόροι της Γερμανίας Αυστρία (Ostmark) και Griechenland προχώρησαν σε υποχρεωτικό εμβολιασμό πληθυσμού ενώ η Γερμανία ουσιαστικά τον προανήγγειλε. Στην Αυστρία, καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικες θα τεθεί σε ισχύ την 1η Φεβρουαρίου 2022. 

Η Ελλάδα επέβαλε υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλο τον πληθυσμό άνω των 60. Στη Γερμανία, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα αποτελέσει αντικείμενο νομοσχεδίου που θα υποβληθεί στο κοινοβούλιο πριν από το τέλος του έτους, δήλωσε ο Scholz την Τρίτη.

Η ιδέα ενός υποχρεωτικού εμβολίου κατά του Covid-19 κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη. Μετά τον μελλοντικό καγκελάριο της Γερμανίας, Olaf Scholz, ο οποίος δήλωσε την Τρίτη ότι είναι υπέρ αυτού του μέτρου στη Γερμανία, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ursula von der Leyen, εκτίμησε, την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ότι ήρθε η ώρα για την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) να «σκεφτεί» τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. 

Μίλησε για υποχρεωτικό εμβολιασμό όλων των ενηλίκων πλην παιδιών στην ΕΕ. Ενώ είπε ότι θα είναι ευθύνη των επιμέρους κρατών να τον επιβάλουν ενώ η ΕΕ θα τον συζητήσει.

Μια τέτοια απόφαση ανήκει στα κράτη μέλη. Όμως, καθώς η παραλλαγή του Omicron ανησυχεί τον πλανήτη, η Ursula von der Leyen είπε ότι ήταν «κατάλληλο και λογικό να γίνει αυτή η συζήτηση τώρα», λέγοντας ότι ήταν μια «προσωπική θέση». «Απαιτεί μια κοινή προσέγγιση, αλλά νομίζω ότι είναι μια συζήτηση που πρέπει να γίνει», πρόσθεσε σε συνέντευξη Τύπου για την εξέλιξη της πανδημίας στις Βρυξέλλες.

Η υποχρεωτική ιατρική πράξη είναι βασανιστήριο ακόμη περισσότερο όταν πρόκειται για πειραματική ιατρική πράξη άνευ συναίνεσης συγκατάθεσης είτε είναι προϊόν εκβιασμού εξαναγκασμού σύμφωνα με Κώδικα Νυρεμβέργης και όλες τις Διεθνείς Συνθήκες που διέπουν το Ιατρικό Δίκαιο. 

Αποτελεί άσκηση σωματικής, φυσικής βίας. Αντιβαίνει τ’ Ανθρώπινα Δικαιώματα και παραβιάζει κάθε έννοια του Κράτους Δικαίου αλλά και το Σύνταγμα. 

Είναι προσβολή της ανθρώπινης προσωπικότητας και της αξιοπρέπειας του ατόμου, κατάργηση της αυτονομίας προσώπου των ατομικών δικαιωμάτων κι ελευθεριών, της αυτοδιάθεσης του ατόμου, συνιστά ηθελημένη έκθεση σε κίνδυνο ( αφού είναι κοινός τόπος πως έχει παρενέργειες που οδηγούν σε κάποιες περιπτώσεις και στο θάνατο).

Η ιατρική πράξη οφείλει ν’αποτελεί ελεύθερη επιλογή του ατόμου μετά από διεξοδική ενημέρωση όπως και προβλέπεται.

Επιβάλουν διοικητικό πρόστιμο, το επόμενο στάδιο ποιό είναι η επιβολή διοικητικής κράτησης μέτρο που κατά κόρον εφαρμόζει το Ισραήλ κατά Παλαιστινίων στην Ιερουσαλήμ που συλλαμβάνονται και κρατούνται για καιρό χωρίς να τους ασκείται εναντίον τους δίωξη χωρίς να συντάσσεται κατηγορητήριο;;

Έλληνας Συνταγματολόγος ονόματι Φωτιάδης έλεγε σήμερα στα ραδιόφωνα υπάρχουν άλλοι τρόποι το ν’ απαγορευθεί π.χ στους ανεμβολίαστους να βγαίνουν από το σπίτι αυτό είναι Συνταγματικό.

Το τέλος της Λογικής το τέλος του Αυτονόητου. Συνταγματολόγοι προτείνουν κατ’ οίκον περιορισμό δηλ. κράτηση σε αθώους πολίτες. Γάζα έκαναν την Ελλάδα Λωρίδα της Γάζας… Θέλουν να μας κάνουν αιχμαλώτους μέσα στη χώρα μας!!!!!!!! Και επιχειρηματολογούν επί του σύννομου επ’ αυτού..

Η αντιπολίτευση ασκείται από τα ”δεξιά” όπως σε όλη την Ευρώπη… Επί της ουσίας είναι υπέρμαχοι του υποχρεωτικού πειραματικού εμβολιασμού διαφωνούν επί του διαδικαστικού με κύριο επιχείρημα είναι άδικος ο επιλεκτικός υποχρεωτικός εμβολιασμός είναι πιο δίκαιος ο καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός.

ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ

Mόνο στα καθεστώτα Tadjikistan και Turkménistan υπάρχει καθολικός υποχρεωτικός εμβολιασμός ένα μέτρο που υιοθέτησε επίσης το Βατικανό μετά η Αυστρία προγραμμάτισε η Γερμανία κι εν μέρει ενστερνίστηκε η Ελλάδα. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές ….στον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!! Α ναι είναι και η γαλλική αποικία Νέα Καληδονία υποχρεωτικός εμβολιασμός για όλους τους ενήλικους.

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός για ορισμένες επαγγελματικές κατηγορίες σε όλο τον κόσμο.

Στη Γαλλία σε υγειονομικούς και γενικότερα για όλους όσους εργάζονται σε επαφή με ευπαθή άτομα.

Στην Ιταλία, οι υγειονομικοί αναγκάζονται να εμβολιαστούν από τα τέλη Μαΐου και το προσωπικό των γηροκομείων από τις 10 Οκτωβρίου. Στην Αγγλία, οι εργαζόμενοι σε γηροκομεία κλήθηκαν να εμβολιαστούν πλήρως μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου και υγειονομικοί από τον Απρίλιο του 2022.

Στο Βέλγιο από 1 Γενάρη υποχρεωτικός στους υγειονομικούς

Στη Λετονία, οι εργοδότες μπορούν να βάλουν τα μη εμβολιασμένα μέλη του προσωπικού σε «αναγκαστική άδεια χωρίς αμοιβή» και στη συνέχεια να τα απολύσουν μετά από τρεις μήνες. Οι βουλευτές θα αποκλειστούν από τα καθήκοντά τους και θα στερηθούν τις απολαβές τους μέχρι να εμβολιαστούν.

Η Ουγγαρία, όπου ο εμβολιασμός είναι ήδη υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς, άνοιξε το δρόμο στα τέλη Οκτωβρίου για εκείνον των εργαζομένων και των δημοσίων υπαλλήλων. Στη Σλοβενία, το διάταγμα που υποχρεώνει τους δημόσιους υπαλλήλους να εμβολιάζονται, από την άλλη, ανεστάλη από το Συνταγματικό Δικαστήριο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Το Καζακστάν διέταξε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των περισσότερων εργαζομένων που έρχονται σε επαφή με άλλα άτομα στις αρχές Ιουλίου και η Δυτική Ουκρανία τον κατέστησε υποχρεωτικό τον Οκτώβριο για τους δασκάλους και τους δημοσίους υπαλλήλους. 

Στην Ισημερινή Γουινέα, ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, τους φοιτητές καθώς και για κάθε άτομο που έρχεται σε σωματική επαφή με μια διοίκηση.

Η Ζιμπάμπουε προειδοποίησε στα μέσα Σεπτεμβρίου ότι οι αξιωματούχοι που αρνούνται τον εμβολιασμό πρέπει να παραιτηθούν. Στον Καναδά, οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι πρέπει να εμβολιάζονται καθώς και όλοι οι ταξιδιώτες που επιβιβάζονται σε τρένο, αεροπλάνο ή σκάφος. Απαιτείται εμβολιαστικό διαβατήριο για την είσοδο σε δημόσιους χώρους.

Ο εμβολιασμός «σχεδόν» υποχρεωτικός
Στη Σαουδική Αραβία όπου ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για την είσοδο σε δημόσιες και ιδιωτικές εγκαταστάσεις και για τη χρήση των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Στην Ιταλία, το προσωπικό του σχολείου και του πανεπιστημίου και οι μαθητές πρέπει, εάν δεν έχουν εμβολιαστεί, να προσκομίζουν αποδεικτικά αρνητικού τεστ κάθε δύο ημέρες. Όσο για τη Δομινικανή Δημοκρατία, έχει καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό σε κλειστούς χώρους και μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στις επιχειρήσεις

Εάν ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός σε ορισμένες χώρες, ορισμένες εταιρείες αποφάσισαν ωστόσο να τον επιβάλουν στους εργαζόμενους. Και ο αριθμός αυτών των εταιρειών αυξάνεται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στις Ηνωμένες Πολιτείες για τα φαρμακεία CVS, την εταιρεία πετρελαίου Chevron, τη Disney και την τράπεζα Goldman Sachs.

Στην Αυστραλία, η αεροπορική εταιρεία Qantas απαιτεί εμβολιασμό για όλο το προσωπικό της.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε στις 9 Σεπτεμβρίου ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός για περίπου 100 εκατομμύρια εργαζόμενους, αξιωματούχους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα. Σε κάποιες Πολιτείες κρίθηκε παράνομο το μέτρο. 

Οι νέες ρυθμίσεις που αφορούσαν τους εργαζόμενους σε εταιρείες με περισσότερους από 100 εργαζομένους, αμφισβητήθηκαν στο δικαστήριο, ωστόσο ανεστάλησαν στις 6 Νοεμβρίου.

Μια ακόμη ήττα του Μπάιντεν .

Τέλος ο υποχρεωτικός εμβολιασμός υγειονομικών σε όλες τις ΗΠΑ-όπου υφίσταται με δικαστική απόφαση.. Παράνομος ο Biden!!!! 

Αυτά συμβαίνουν στον Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο των 300 κρατών του πλανήτη. Σ Αραβία Καζακστάν, Τατζικιστάν Νέα Καληδονία και Τουρκμενιστάν το όνομα του Ρόδου δηλ. το Βατικανό και ο Γερμανικός άξονας……Από εκεί και πέρα στόχευση υγειονομικών σε χώρες που μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού αλλά και παταγώδη δικαστική ήττα αυτού του μέτρου στις ΗΠΑ.

Η Ελλάδα όπως και με το πιστοποιητικό εμβολιασμού υγειονομικό διαβατήριο έτσι και τώρα δείχνει να είναι στον σκληρό πυρήνα της υποχρεωτικότητας..

Βέβαια υπάρχει και το μοντέλο Αυστραλίας




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου