Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΥΡ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 2 ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ 7 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ

ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ! ΤΑΝΚ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΥΣ!


Οι Ισραηλινοί άνοιξαν πυρ κατά Χριστιανών της Γάζας και σκότωσαν 2 χριστιανές γυναίκες. ΔΑΙΜΟΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και αμαύρωσαν τις γιορτές στην Παλαιστίνη με λουτρό αίματος. 

ΤΩΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ 

Σκότωσαν οικογένεια στην ενορία Αγία Οικογένεια στη Γάζα. Ισραηλινός sniper δολοφόνησε μάνα και κόρη χριστιανές και τραυμάτισε άλλους 7 χριστιανούς. 

Τα ισραηλινά τανκ βάλουν κατά Μονής και ελεύθεροι σκοπευτές του Ισραηλινού στρατού σκοτώνουν πιστούς. Tα θύματα είναι οι Nahida Anton και η κόρη της Samar Anton.


Οι Ισραηλινοί άνοιξαν πυρ εναντίον των Χριστιανών της Γάζας. Δυο γυναίκες σκοτώθηκαν από ισραηλινή επίθεση στην ενορία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα.

Ο ισραηλινός στρατός φέρεται να πυροβόλησε μια ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της στο συγκρότημα της Καθολικής Ενορίας της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα. Δύο γυναίκες σκοτώθηκαν σε ισραηλινή επίθεση στην ενορία της Αγίας Οικογένειας στη Γάζα



Ο ισραηλινός στρατός φέρεται να μπήκε στο συγκρότημα της Καθολικής Ενορίας της Αγίας Οικογένειας, πυροβολώντας όποιον έφευγε από την εκκλησία. Τα θύματα λέγεται ότι είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρη της που έσπευσε έξω από το κτίριο για να σώσουν τη μητέρα της. Το Ισραήλ δικαιολόγησε την επίθεση, η οποία είναι ακόμη σε εξέλιξη, ισχυριζόμενος την παρουσία εκτοξευτή πυραύλων στην ενορία.



ΑΠΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΠΥΡΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΑ 2 ΘΥΜΑΤΑ ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΘΥΤΕΣ

Οι Ισραηλινοί άνοιξαν πυρ εναντίον των Χριστιανών της Γάζας. Μετά από σφοδρό βομβαρδισμό κατά τη διάρκεια της νύχτας στην περιοχή γύρω από την Λατινική ενορία της Αγίας Οικογένειας στην πόλη της Γάζας, αναφέρθηκαν δεκάδες νεκροί, σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa, και συνεχίζονται οι αναφορές για πυροβολισμούς από Ισραηλινούς ελεύθερους σκοπευτές συνεχίζονται αυτές τις ώρες.



Από τις αναφορές που έρχονται, που επιβεβαίωσε ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων, Καρδινάλιος Pierbattista Pizzaballa, το απόγευμα του Σαββάτου φέρεται να σκοτώθηκαν δύο γυναίκες, που πιστεύεται ότι ήταν μητέρα και κόρη, η τελευταία δολοφονήθηκε ενώ προσπαθούσε να σώσει την ηλικιωμένη μητέρα της που είχε πυροβοληθεί από ελεύθερους σκοπευτές. 

Υπάρχουν επίσης αρκετοί τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Η επίθεση που συνεχίζεται ακόμη δικαιολογήθηκε από Ισραηλινούς που ισχυρίστηκαν την παρουσία εκτοξευτή ρουκετών στην ενορία. 

Παρά την παρέμβαση του Πατριαρχείου, η επιχείρηση δεν έχει διακοπεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, Ισραηλινοί στρατιώτες μπήκαν στον ενοριακό συγκρότημα και βρίσκονται στην ίδια την πλατεία της ενορίας από όπου πυροβολούν προς τους πολίτες που βρίσκουν καταφύγιο στο κτίριο.vaticannews.va 16/12/23

To σπίτι των 2 γυναικών καταστράφηκε από βομβαρδισμό τον τελευταίο μήνα και κατέφυγαν στη μονή.

”Σήμερα νωρίς το πρωί ένας ισραηλινός sniper σκότωσε 2 χριστιανές γυναίκες στο εσωτερικό της ενορίας της Αγ. Οικογένειας στη Γάζα όπου η πλειοψηφία των χριστιανικών οικογενειών βρήκε καταφύγιο από την αρχή του πολέμου” αναφέρει το δελτίο τύπου του καθολικού πατριαρχείου Ιεροσολύμων.

”H Nahida και η κόρη της Samar πυροβολήθηκαν και σκοτώθηκαν καθώς όδευαν προς τη Μονή των Αδελφών. Η μια σκοτώθηκε στην προσπάθεια της να σώσει την άλλη. 7 ακόμη άτομα πυροβολήθηκαν και τραυματίστηκαν στην προσπάθεια τους να προστατεύσουν άλλους στο εσωτερικό της εκκλησίας” συνεχίζει το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου…..

Δεν υπήρξε καμιά προειδοποίηση προσθέτει η ανακοίνωση.” Πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο εσωτερικό της ενορίας όπου δεν υπάρχουν εμπόλεμοι/ ένοπλοι”.

”Νωρίς το πρωί μια ρουκέτα εκτοξεύθηκε από τανκ της Τσαχάλ στη Μονή των Αδελφών της Μητέρας Τερέζας” ”η μονή δίνει στέγη σε 54 άτομα ΑΜΕΑ και είναι μέρος του συγκροτήματος του ναού κάτι που είχε δηλωθεί από την έναρξη του πολέμου. 

Καταστράφηκε η γεννήτρια ρεύματος και η δεξαμενή καυσίμων. Η οικία/ Στέγη υπέστη ζημιές από την έκρηξη και τα μαζικά πυρά.

Δυο ακόμη ρουκέτες που εκτοξεύθηκαν από τανκ στόχευσαν αυτή καθ εαυτή την μονή… Οι 54 ΑΜΕΑ εκτοπίστηκαν χωρίς να έχουν τώρα πρόσβαση σ΄αναπνευστήρες και ότι άλλο είναι αναγκαίο για επιβίωση τους. Επιπλέον 3 άνθρωποι τραυματίστηκαν στο εσωτερικό του συμπλέγματος του ναού τη περασμένη νύχτα από σφοδρό βομβαρδισμό ”...




ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ



”Είμαστε παγιδευμένοι μέσα στην Εκκλησία της Αγίας Οικογένειας
Δύο μάρτυρες και 7 τραυματίες

Στόχος ήταν μια γεννήτρια ρεύματος, μια δεξαμενή καυσίμων και ένας ελεύθερος σκοπευτής μας περικύκλωσε”. αγωνιώδης έκκληση από τον B.M.T που είναι εγκλωβισμένος στην εκκλησία. 

Πριν 2 μέρες έγραφε ότι ανελέητος βομβαρδισμός non stop σε 24ωρη βάση σε στόχους πολύ κοντά στη μονή...

Ο κύριος που δίνει αυτή την πληροφορία και λέει ότι είναι παγιδευμένος στη Μονή είναι αυτός στη φωτό που την έχει βγάλει στον Άγιο Πορφύριο.

 Έχει και άλλες φωτό από Άγιο Πορφύριο πιθανότατα είναι Ελληνορθόδοξος και έχει καταφύγει εκεί μετά το μακελειό στον Άγιο Πορφύριο. Πιθανώς υπάρχουν κι άλλοι Ελληνορθόδοξοι στην Μονή που χτυπούν τώρα οι Ισραηλινοί...



Μετά το βομβαρδισμό της ελληνορθόδοξης ιστορική μονής Αγίου Πορφυρίου στη Γάζα που σκότωσαν 33 χριστιανούς επανήλθαν και σκοτώνουν αδιακρίτως χριστιανούς..

To μακελειό που γίνεται LIVE στη Γάζα γίνεται προς παραδειγματισμό της ανθρωπότητας. όποιοι διαφωνούν στο σιωνιστικό σχεδιασμό πεθαίνουν… σειρά έχουν οι χριστιανοί…

ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΟΠΩΣ ΕΠΙ COVID19 ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΟΑΛ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Ο ΜΕΓΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ

η ΓΑΖΑ ΠΕΡΥΣΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου