Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ...

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ 

ΒΙΝΤΕΟ



Άρθρο του Peter Koenig
Μετάφραση: Απολλόδωρος 

Βρισκόμαστε σε έναν αγώνα δρόμου – η ζωή εναντίον του θανάτου. Αν ξυπνήσουμε και αντιδράσουμε, το σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών, δηλαδή το σχέδιο των διαβολικών πρωταγωνιστών της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, θα είναι «καταδικασμένο»…

«Άνθρωποι, μην ξεγελιέστε. Πρόκειται για μια αντιπαράθεση μεταξύ των ισχυρών ελίτ, δηλαδή του χρηματοπιστωτικού, στρατιωτικού, πληροφορικού, μιντιακού, φαρμακευτικού συμπλέγματος (FMIMPC) και του Εμείς, οι άνθρωποι, δηλαδή η Ανθρωπότητα που δρα παγκοσμίως στη βάση της κοινωνίας».

Πέρα από το 1984 του Οργουελ, το 5g και η έναρξη του 6g: «εύκολο να καταστρέψεις μια κοινωνία που είναι ψηφιακή». Η UNCTAD επιχειρεί να ολοκληρώσει αυτό το σενάριο καταστροφής

«Η κόλαση είναι άδεια και οι διάβολοι είναι όλοι εδώ».

~ Ουίλιαμ Σαίξπηρ, «Η Τρικυμία», 1623.

Σύγχρονη ανάλυση του Peter Koenig για την “Τρικυμία 2020-2030”
Από το 5G στο 6G

Εμείς, οι Άνθρωποι, βρισκόμαστε σε έναν αγώνα δρόμου ενάντια στους Παγκοσμιοποιητές που έχουν δεσμευτεί για τον Αποπληθυσμό- ελέγχουν τους επιζώντες, μας εκμεταλλεύονται, μας αποανθρωποποιούν και τελικά μας ψηφιοποιούν, ώστε να μπορούμε να ελεγχόμαστε εξ αποστάσεως από το 5G,

Και, τώρα, μόλις “λανσαρίστηκε” από την Κίνα, το 6G. Βλέπε: China launches ultra-high-speed next-generation Internet backbone – SHINE News. (Η Κίνα εγκαινιάζει υπερ-υψηλής ταχύτητας διαδικτυακό κορμό επόμενης γενιάς – SHINE News.)

Παρεμπιπτόντως, έχουν μελετηθεί οι επιπτώσεις του 6G στην υγεία; Ίσως. Αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει τα αποτελέσματα.

Έτσι περιγράφει η Qualcomm το 5G:

Δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 5ης γενιάς. Πρόκειται για ένα νέο παγκόσμιο ασύρματο πρότυπο μετά τα δίκτυα 1G, 2G, 3G και 4G. Το 5G επιτρέπει ένα νέο είδος δικτύου που έχει σχεδιαστεί για να συνδέει ουσιαστικά όλους και τα πάντα μαζί, συμπεριλαμβανομένων μηχανών, αντικειμένων και συσκευών. Δείτε αυτό.

Κανείς δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τον αντίκτυπο του 5G στην υγεία, αν και, αυτό έχει μελετηθεί. Ωστόσο, οι μελέτες δεν αποκαλύπτονται στο κοινό.
Πέρα από το 1984 του George Orwell

Υπάρχει “μαντεία”- και οι επιστήμονες που βγαίνουν μπροστά με την αλήθεια απεικονίζοντας τις επιπτώσεις που προκαλούνται στην άγρια ζωή και τους ανθρώπους από αυτά τα υπερμικροκύματα, τις περισσότερες φορές χαρακτηρίζονται “θεωρητικοί συνωμοσίας”.

Αυτή είναι η φράση “σκάσε” για όλα όσα η κυρίαρχη τάση, η Cabal, το Matrix, οι Παγκοσμιοποιητές δεν θέλουν να γνωρίζει το κοινό. Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το “1984” του George Orwell.

Το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 6ης γενιάς ή 6G είναι περίπου 100 φορές πιο γρήγορο, πιο ισχυρό, από το 5G. Θα είναι σε θέση να ψηφιοποιήσει τα πάντα.

Αυτό είναι το τι έχει να πει η RantCell για το 6G:

Λειτουργεί σε ζώνες συχνοτήτων terahertz, το 6G θα παρέχει μέγιστο ρυθμό δεδομένων 1.000 gigabits/s με καθυστέρηση στον αέρα μικρότερη από 100 μικροδευτερόλεπτα. Όταν μιλάμε για ταχύτητα δικτύου 5G vs 6G, η ταχύτητα του 6G αναμένεται να είναι 100 φορές ταχύτερη από το 5G με βελτιωμένη αξιοπιστία και ευρύτερη κάλυψη δικτύου. Δείτε αυτό.

Εμείς, οι άνθρωποι, βρισκόμαστε σε έναν αγώνα δρόμου – η ζωή εναντίον του θανάτου. Αν ξυπνήσουμε και αντιδράσουμε, το σχέδιο των Παγκοσμιοποιητών, δηλαδή το σχέδιο των διαβολικών πρωταγωνιστών της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ και της Μεγάλης Επανεκκίνησης, θα είναι “καταδικασμένο”.

Αλλά αν συνεχίσουμε να επιτρέπουμε να μας εξαπατούν, Εμείς, οι Ανθρωποι, “θα πάμε στην Κόλαση”.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ολόκληρο το σύστημα του ΟΗΕ προσπαθεί απεγνωσμένα να ψηφιοποιήσει τον κόσμο. Όσο γρηγορότερα τόσο το καλύτερο, έτσι, μπορεί να μην υπάρχει αρκετός χρόνος για Εμάς, τους Ανθρώπους, να ξυπνήσουμε μαζικά για να πάρουμε πίσω τον κόσμο μας, τις ζωές μας πριν να είναι πολύ αργά.
Το χρηματοπιστωτικό, στρατιωτικό, πληροφορικό, δημοσιογραφικό, φαρμακευτικό σύμπλεγμα διορίζει την UNCTAD

Ως εκ τούτου, τα Ηνωμένα Έθνη, ο πολιτικός φορέας που βρίσκεται υπό τον πλήρη έλεγχο της Παγκοσμιοποιητικής Συμμορίας (με φανερό επικεφαλής την Ουάσινγκτον), αλλά στην πραγματικότητα από το πανίσχυρο Οικονομικό, Στρατιωτικό, Πληροφορικό, ΜΜΕ, Φαρμακευτικό Σύμπλεγμα (FMIMPC), όρισε έναν από τους υποπράκτορές του, τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για το Εμπόριο και την Ανάπτυξη (UNCTAD) ως σημαιοφόρο – τουλάχιστον προς το παρόν – για τη θανατηφόρα επίθεση της Πανψηφιοποίησης.

Η UNCTAD -σε κατάφωρη παρέκκλιση της ιστορικής της εντολής για λογαριασμό των αναπτυσσόμενων χωρών, δηλαδή του Παγκόσμιου Νότου-, θα ισοπεδώσει τους όρους ανταγωνισμού, όπως λέει ο λαός, για λογαριασμό ολόκληρου του Συστήματος των Ηνωμένων Εθνών, ανακοινώνοντας με Δελτίο Τύπου στη Γενεύη στις 15 Νοεμβρίου 2023, την Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου 2023, σε μια σημαντική ανανέωση της ετήσιας σειράς Εβδομάδων Ηλεκτρονικού Εμπορίου που ξεκίνησε το 2016.

Η Γενική Γραμματέας της UNCTAD, Rebecca Grynspan, δήλωσε σχετικά,

“Η ψηφιακή οικονομία διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στην προώθηση των αναπτυξιακών στόχων σε όλα τα επίπεδα. Μέσω συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς και με πολλούς ενδιαφερόμενους φορείς, μπορούμε από κοινού να οικοδομήσουμε ένα παγκόσμιο ψηφιακό μέλλον που θα λειτουργεί για όλους”.

Η περιβόητη e-Week της UNCTAD ονομάζεται:

«UNCTAD e-Week 2023 για την κινητοποίηση της παγκόσμιας υποστήριξης για μια ψηφιακή οικονομία χωρίς αποκλεισμούς»

Με υπότιτλο:

“Περισσότεροι από 3.000 ενδιαφερόμενοι από 130 χώρες θα εξετάσουν πώς να μετατρέψουν τις ψηφιακές ευκαιρίες σε κοινά αναπτυξιακά οφέλη και να καλύψουν τα υπάρχοντα χάσματα για ένα βιώσιμο μέλλον.”

Το κείμενο του Δελτίου Τύπου βρίθει από συνθηματολογία, ευγένειες και “noneties” (ανούσια λόγια για τους “πουλημένους στο σύστημα καλικάντζαρους”).

Για παράδειγμα….

“Το συνέδριο έχει θέμα “Διαμόρφωση του Mέλλοντος της Ψηφιακής Οικονομίας”. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει πάνω από 150 συνεδρίες που θα επικεντρωθούν στην αντιμετώπιση πιεστικών ζητημάτων που σχετίζονται με την ψηφιοποίηση. Τα βασικά θέματα θα κυμαίνονται από τη διακυβέρνηση των πλατφορμών, τον αναπτυξιακό αντίκτυπο της τεχνητής νοημοσύνης (AI), τις φιλικές προς το περιβάλλον ψηφιακές πρακτικές, έως την ενδυνάμωση των γυναικών μέσω της ψηφιακής επιχειρηματικότητας και την επιτάχυνση της ψηφιακής ετοιμότητας στις αναπτυσσόμενες χώρες.”

Αυτή η εισαγωγική φράση δεν λείπει σχεδόν καθόλου από τις ανούσιες παγκοσμιοποιητικές ορολογίες, που είναι πλέον επίκαιρες και κυκλοφορούν στο μυαλό των ανθρώπων, χωρίς αυτοί να κάνουν δεύτερη σκέψη για το τι πραγματικά σημαίνουν.

Για μισό λεπτό, ξέχασαν τον όρο “Βιώσιμος”. Σίγουρα, θα εμφανιστεί αργότερα στο κείμενο.
Η UNCTAD και το «Ψηφιακό Πεδίο Ανταγωνισμού»

Συμμετέχουν πολύ σημαντικά πρόσωπα (VIP). Μιλούν επίσης για αρκετούς ομιλητές υψηλού επιπέδου, όπως ο Amandeep Sing Gill, ο απεσταλμένος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την τεχνολογία, ο Nizar Ben Neji, υπουργός επικοινωνίας και τεχνολογιών της Τυνίσα, καθώς και ο Henry Puna, γενικός γραμματέας του Φόρουμ των Νήσων του Ειρηνικού, και πολλοί άλλοι IT-VIPs.

Το δυναμικό της Τεχνητής Νοημοσύνης. Δεν παραλείπουν να αξιοποιήσουν το δυναμικό της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ), υπενθυμίζοντας στον κόσμο ότι ο χρόνος είναι σημαντικός, καθώς ο κόσμος περιηγείται στις αβεβαιότητες που περιβάλλουν τις αναδυόμενες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένης της ταχείας υιοθέτησης της ΤΝ, η οποία φέρνει ολοένα και περισσότερο επανάσταση στην ψηφιακή οικονομία.

Είναι σαφές – το μέλλον μας, το μέλλον των ανθρώπων, σχεδιάζεται ως ψηφιακό μέλλον. Και αυτό, χωρίς καμία διαβούλευση. Το όργανο του ΟΗΕ και εκείνοι που κινούν τα νήματά του σχεδιάζουν να αποφασίσουν για εμάς, τους Ανθρώπους. Αλλά μόνον αν τους αφήσουμε.

Η εξισορρόπηση των ψηφιακών όρων ανταγωνισμού θα επικεντρωθεί στις μαζικές ροές δεδομένων από την ψηφιακή οικονομία, θα ζητήσει απαντήσεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης στη συγκέντρωση της αγοράς και στην άνιση κατανομή των οφελών.

Λένε ότι πάνω από το 70% των παγκόσμιων εσόδων από την ψηφιακή διαφήμιση πηγαίνει σε πέντε μόνο ψηφιακές πλατφόρμες.

Τι σκοπεύουν να κάνουν γι’ αυτό; Τίποτα. Επειδή αυτές οι πέντε ψηφιακές πλατφόρμες ελέγχουν ήδη τον κόσμο – Alphabet, Amazon, Apple, Meta και Microsoft. Αυτά τα μεγαθήρια ελέγχουν περίπου 9 τρισεκατομμύρια δολάρια αξίας στην επικοινωνία της πληροφορικής. Και τώρα προσθέστε το “Χ” (πρώην Twitter) και ο ορίζοντας για αλλαγή μοιάζει εξαιρετικά αχνός, ειδικά όχι από ένα μικρό όργανο του ΟΗΕ, που ονομάζεται UNCTAD.

Αυτά σε καμία περίπτωση δεν είναι όλα.

Στην ατζέντα υπάρχει και ένα άλλο σύνθημα: Αξιοποίηση της Ψηφιακής Υπόσχεσης, το οποίο προβλέπει και υπόσχεται ότι η ψηφιακή οικονομία με γνώμονα τα δεδομένα έχει τεράστιες δυνατότητες για τις χώρες να τονώσουν την οικονομική ανάπτυξη, να προωθήσουν την καινοτομία και να μειώσουν τα γεωγραφικά και φυσικά εμπόδια για την ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς.

Εδώ είναι το τελικό κερασάκι στην τούρτα:

Ψηφιοποίηση για την Ανάπτυξη – η πλατφόρμα UNCTAD e-Week για εποικοδομητικό και χωρίς αποκλεισμούς διάλογο έχει ως στόχο να δημιουργήσει ιδέες και δράσεις που μπορούν να τροφοδοτήσουν τις παγκόσμιες προσπάθειες, ιδίως το εν εξελίξει Παγκόσμιο Ψηφιακό Σύμφωνο του ΟΗΕ, με στόχο την καταλυτική προώθηση ενός ανοικτού, ελεύθερου και ασφαλούς ψηφιακού μέλλοντος για όλους, που θα οδηγήσει στη Σύνοδο Κορυφής του ΟΗΕ για το Μέλλον το 2024.

Και για όλα αυτά, χρειάζονται ισχυρότερες συμπράξεις– ιδίως με τις πολλαπλές παγκόσμιες κρίσεις που εκτυλίσσονται σε γεωπολιτικό, οικονομικό και κλιματικό επίπεδο, οι χώρες πρέπει να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για να χαράξουν μονοπάτια ψηφιοποίησης για δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη.

Μπορεί να μιλάνε για την ανήθικη και παράνομη συμφωνία του 2019 μεταξύ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) του Klaus Schwab και των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και για τους ανθρωπογενείς παγκόσμιους πολέμους και συγκρούσεις, το χάος και τις δολοφονίες, μόνο και μόνο για να κρατούν τον πληθυσμό σε κατάσταση σύγχυσης και απόσπασης της προσοχής.

Αυτό συμπληρώνει το σύνθημα- Η Δίκαιη και Βιώσιμη δεν ξεχνιέται.
«Καταρρίπτοντας μια κοινωνία που είναι ψηφιακή»

Διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές και πέρα από τα συνθήματα και την προπαγάνδα της ψηφιακής αργκό, δεν είναι δύσκολο να δούμε ότι κινούμαστε όλο και πιο γρήγορα προς την ψηφιακή υποδούλωση.

Σκεφτείτε τι έχει να πει ο Tucker Carlson σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ότι είναι εύκολο να “Καταρρίψουμε μια κοινωνία που είναι ψηφιακή”.

Σκεφτείτε το.

Αν τα πάντα γύρω μας λειτουργούν με ψηφιακά σήματα που ελέγχονται από την “Παγκοσμιοποιητική Συμμορία” (δηλαδή την FMIMPC), ένας ή μερικοί διακόπτες μπορούν να απενεργοποιήσουν τα διάφορα δίκτυά μας:

· Το νερό, το ηλεκτρικό ρεύμα, το φυσικό αέριο, όλα τα είδη ενέργειας,

· την προμήθεια τροφίμων,

· τις παραδόσεις καυσίμων,

· σήματα κυκλοφορίας,

· όλες τις μεταφορές,

· όλες τις επικοινωνίες,

· τα χρήματα στους λογαριασμούς μας και πολλά άλλα.

Οι επιπτώσεις στις ζωές των ανθρώπων δεν μπορούν να περιγραφούν. Δεν χρειάζεται μια πυρηνική έκρηξη για να εφαρμόσει την ατζέντα του Aποπληθυσμού, ούτε τους λεγόμενους “άχρηστους φαγάδες” (μια φράση από τον Ισραηλινό Yuval Noah Harari του WEF), που θα μπορούσε επίσης να θέσει σε κίνδυνο αυτούς που ελέγχουν τους διακόπτες.

Και Εμείς, οι Ανθρωποι, θα ήμασταν εντελώς ανίσχυροι.

Ακούστε τη συνέντευξη του Tucker Carlson (έναρξη στο 05:00)



Μέχρι τώρα, θα πρέπει να είναι σαφές σε όλους μας ότι αυτό που προετοιμάζεται σταδιακά και, με πολλούς τρόπους, ανεπαίσθητα για εμάς, εμάς, τους Ανθρώπους, είναι «Καθαρά Σατανικό».

Εμείς είμαστε αυτοί που βρίσκονται στο Μάτριξ. Οι Ελίτ που ελέγχουν τους λίγους διακόπτες για να τρέξουν το Παιχνίδι του Τέλους βρίσκονται έξω από το Μάτριξ. Θα κρατήσουν τις γραμμές εφοδιασμού τους ανοιχτές – από τα πάντα, ελπίζοντας να ζήσουν στον παράδεισο όπου, Εμείς, οι Άνθρωποι, δεν θα έχουμε τίποτα, αλλά θα είμαστε ευτυχισμένοι.

Ελέγχουν από απόσταση το Μάτριξ. Εμείς οι αυτοαποκαλούμενοι “κόκκινοι” άνθρωποι νομίζαμε ότι ήμασταν έξω και μπορούσαμε να παρακολουθούμε το χάος που δημιουργείται μέσα. Είναι το αντίθετο.

Άνθρωποι, μην ξεγελιέστε. Πρόκειται για μια αντιπαράθεση μεταξύ των ισχυρών ελίτ, δηλαδή του χρηματοπιστωτικού, στρατιωτικού, πληροφορικού, μιντιακού, φαρμακευτικού συμπλέγματος (FMIMPC) και του Εμείς, οι Άνθρωποι, δηλαδή της Ανθρωπότητας που δρα παγκοσμίως στη βάση της κοινωνίας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου