Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΟΥ Β.ΖΕΛΕΝΣΚΙ!


ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΙΡΟΥΕΤΑ ΑΡΕΣΤΟΒΙΤΣ:
«Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ – Η “ΝΕΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ” ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ
» 

4 ΒΙΝΤΕΟ




Έντονες διεργασίες βρίσκονται σε εξέλιξη στα ανώτατα κλιμάκια της ουκρανικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας καθώς ο πρώην στενός και κορυφαίος σύμβουλος του Β.Ζελένσκι, Ολέξι Αρεστόβιτς, ολοκληρώνει μια στροφή 180 μοιρών υπέρ της Ρωσίας.

Ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ουκρανού προέδρου Βολοντιμίρ Ζελένσκι, Ολέξι Αρεστόβιτς, δήλωσε ότι Ρωσία και Ουκρανία πρέπει να ενωθούν σε μία χώρα!

Ο Αρεστόβιτς έστειλε μήνυμα στον Β.Πούτιν ζητώντας δημόσια τον τερματισμό του πολέμου.

“Η “νέα Ουκρανία” πρέπει να ενωθεί με την Ρωσία ώστε μαζί να κινηθούν “νομικά” εναντίον των Δυτικών, για την καταστροφή που προκάλεσαν στην Ουκρανία, πυροδοτώντας τον πόλεμο” ανέφερε ο Αρεστόβιτς.

Προφανώς με τον όρο “Νέα Ουκρανία” ο Αρεστόβιτς αποδέχεται την εκχώρηση εδαφών στην Μόσχα.

Στη συνέχεια ο Αρεστόβιτς καλεί τους Ουκρανούς να απομακρύνουν τον Ζελένσκι και να συνάψουν ειρήνη με τη Ρωσία!

Πρόκειται για μια αριστουργηματική πιρουέτα βγαλμένη από τα ρωσικά μπαλέτα Μπολσόι. Είναι αδύνατον ο Αρεστόβτις να μην εκφράζει πλέον την κυρίαρχη τάση εντός του ουκρανικού Στρατού που κατανοεί ότι δεν υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ. Ο ίδιος έχει πει ότι έχει την στήριξη κορυφαίων Ουκρανών Στρατηγών.

Στην Βαλτική και στην Πολωνία μάλλον υποδέχτηκαν με έντονη ανησυχία και φόβο τις δηλώσεις Αρεστόβιτς. Τι θα συμβεί αν η Ουκρανία χαθεί οριστικά για την Δύση; Ο πρώτος στόχος θα είναι η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής αυτές που στήριξαν με όλες τις δυνάμεις τους το Κίεβο στον πόλεμο αυτόν…



Αρεστόβιτς: “Να ενωθούν Ρωσία και Ουκρανία”

«Τώρα θα σκοτωθούμε ο ένας από τον άλλον κατά εκατοντάδες, δεκάδες χιλιάδες, για την Αβντίφκα και άλλες πόλεις και γιατί;

Τι παίρνουμε από αυτό Ρωσία και Ουκρανία; Τι κερδίζουμε χάνοντας 20 χιλιάδες ανθρώπους που σκοτώθηκαν σε επαρχιακά κέντρα και από τις δύο πλευρές;

Τι πετύχαμε με την ιστορική έννοια;

Μας αρέσει που οι θείοι από τις περιφερειακές επιτροπές της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, στέκονται γύρω μας και χειροκροτούν βλέποντας δύο μαϊμούδες με μαχαίρια να χοροπηδούν ο ένας πάω στον άλλον;

Και γιατί χρειάζεται αυτό; Ο Β.Πούτιν πρέπει να έρθει και να πει:



“Αγαπητοί φίλοι. Ας κάνουμε ειρήνη μαζί σας. Αλλά θα το ολοκληρώσουμε με έναν ιδιαίτερα δύσκολο τρόπο: θα υποβάλουμε ομαδική αγωγή εναντίον της Δύσης”.

Η Δύση μας χρωστάει τα πάντα! Πιστέψτε με. Πρέπει να πούμε στη Δύση ότι το ευρωπαϊκό σύστημα ασφαλείας δεν λειτουργεί και πρέπει να οικοδομήσουμε ένα νέο σύστημα ασφαλείας λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πλευρές».

Ο Α.Αρεστόβιτς είπε επίσης ότι «δεν υπάρχουν πλέον εφεδρείες πρόθυμες να πολεμήσουν για την Ουκρανία, αφού δεν μπορεί να υποσχεθεί παρά μόνο μια ζωή β’ κατηγορίας για τους πολίτες της υπό τους ολιγάρχες και τους διεφθαρμένους πολιτικούς».

Στην δεύτερη σημαντική παρέμβαση του ο Αρεστόβιτς τονίζει:

“Το Politico γράφει ότι ανασυστήνεται η φιλορωσική Αυστρο-Ουγγρική Αυτοκρατορία.

“Αυτό είναι αλήθεια” λέει ο Αρεστόβιτς και προσθέτει:

Στην Ευρώπη σχηματίζονται φιλορωσικές δομές.

Δεν θα το έλεγα Αυτοκρατορία. Αλλά σίγουρα ένας πιστός σύμμαχος της Ρωσίας. Οπότε γιατί να πολεμήσουμε τη Ρωσία; Mε ποιον; Γιατί; Νέες δομές δημιουργούνται στην Ευρώπη.

Επίσης, ο Αρεστόβιτς αποκαλύπτει ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Β.Πούτιν, ήταν υπέρμαχος της Δύσης αλλά προδόθηκε από την ίδια την Δύση!


Δείτε τα δύο βίντεο





Υπόλοιπες δηλώσεις Αρεστόβιτς



Σε άλλες δηλώσεις του ο Ο. Αρεστόβιτς αποκαλύπτει ότι αν εκλεγεί πρόεδρος της; Ουκρανίας θα συνάψει ειρήνη με τη Ρωσία λαμβάνοντας υπόψη τα πραγματικά της συμφέροντα.

-Δεν θα επιτρέψει στον λαό της Ουκρανίας να θυσιάσει τα ουκρανικά εθνικά συμφέροντα.

-και δεν θα κάνει την Ουκρανία “Αντι-Ρωσία”.

-Τονίζει ότι η Ουκρανία είναι χρεωκοπημένη, εξωτερικά, εσωτερικά, οικονομικά, στρατηγικά και γι αυτό οι πολίτες της προσπαθούν να διαφύγουν της στράτευσης. Υπάρχουν 100 φυγόστρατοι τη μέρα δηλαδή μια Ταξιαρχία το μήνα… Ο κόσμος είναι απελπισμένος και δεν βρίσκει νόημα στο να πολεμήσει…

2 σχόλια:

  1. Όπως έγραψα και στα ιστολόγια που σχολιάζω με ντισκάς: Οι ηλίθιοι Ουκρανοί βύθισαν μια Ρώσικη βάρκα και πανηγυρίζουν. Οι Ρώσοι δεν θέλουν και άλλα εδάφη. Είναι μια τεράστια και αχανής χώρα. Τι να τα κάνουν; Οι Ρώσοι ρίχνουν την Δύση στον λάκκο που έσκαψε γιαυτούς. Στην μαύρη τρύπα της Ουκρανίας έχουν φύγει λεφτά,όπλα,άνθρωποι, Σιτηρά,φάρμακα,εφόδια,βιομηχανίες. Έχουν καταπιεί δις σε πόρους και δυναμικό και πανηγυρίζουν γιατί βύθισαν μια βάρκα. Τραγικό. Πιο ηλίθιος πεθαίνεις.Βασικά ο Πούτιν έχει καταφέρει το ακατόρθωτο σε αυτό τον πόλεμο. Έχει ξεστοκάρει-ξεφορτωθεί όλα τα σαπάκια που είχε στις αποθήκες από την εποχή του ψυχρού πολέμου και ταυτοχρόνως έχει καταστρέψει τον μισό και βάλε σύγχρονο οπλισμό της Δύσης ολάκερης. Μιλάμε για πράγματα που αν δεν ήταν οι ηλίθιοι Ουκρανοί θα ήταν αδύνατο να συμβούν. Είναι σαν να πολεμάς με σπαθιά και να καταστρέφεις κανόνια. Ας όψονται τα ζωντόβολα οι Ουκρανοί που καταφέρανε το ακατόρθωτο. Εγώ έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ίσως στο τέλος αποδειχθεί ότι οι Ουκρανοί έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Δύση και το ΝΑΤΟ και όχι την Ρωσία διότι τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ,ΕΙΝΑΙ ΧΑΧΟΛΟΙ .
    ΑΥΤΗ ΡΩΣΙΚΗ Η ΛΕΞΗ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή