Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ...


ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ «ΚΑΚΟΥ» ΔΙΟΞΕΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ CULT ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2030-50;





Η συχνότητα του φωτός, η οξύτητα του θρεπτικού νερού, η θερμοκρασία και η οργανική σύσταση του θρεπτικού μέσου παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαδικασία αναπαραγωγής. 

Εκτός από αυτές τις πτυχές, είναι επίσης σημαντικό να δίνετε προσοχή στην περιεκτικότητα σε CO2 σε ένα κλειστό θερμοκήπιο ή μια σκηνή καλλιέργειας. 

Οι γεννήτριες CO2 είναι επομένως ένα απαραίτητο αξεσουάρ στον κόσμο της καλλιέργειας για να διατηρείται ομαλά η διαδικασία καλλιέργειας. 

Με μια γεννήτρια CO2 μπορείτε να φέρετε το επίπεδο διοξειδίου του άνθρακα στη σκηνή καλλιέργειας ή το θερμοκήπιό σας στο επιθυμητό επίπεδο. Αυτό είναι απαραίτητο γιατί πυκνοί χώροι, φυτά, τα λουλούδια και οι καλλιέργειες απομακρύνουν πολύ διοξείδιο του άνθρακα από τον αέρα. 

Εάν το ποσοστό άνθρακα στον αέρα περιοριστεί πολύ και πέσει κάτω από το επίπεδο των 200 ppm, οι καλλιέργειές σας θα αναπτυχθούν λιγότερο γρήγορα και καλά. 

Με μια υψηλής ποιότητας γεννήτρια CO2 από το Ecogardenshop μπορείτε να σταματήσετε αυτή τη διαδικασία και να δώσετε στις καλλιέργειές σας μια ώθηση ανάπτυξης.

Αυτά αναφέρει το διαφημιστικό της εταιρείας και οι τιμές ξεκινάνε από 150 ευρώ και πάνε κοντά στο χιλιάρικο.

Μιλάμε για ακριβώς το διοξείδιο άνθρακα που η πράσινη παγκόσμια cult θέλει να εξαφανίσει μέχρι το 2030-50, για να αντιμετωπίσει την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή που η ίδια προκαλεί τόσο με τις πολιτικές της, όσο και με την τεχνολογία της (Γεωμηχανική, αεροψεκασμοί, ηλεκτρομαγνητικά πεδία κ.λπ)

Πολλοί παγκόσμιοι ακτιβιστές γελάνε με τις γεννήτριες CO² και τις αναρτούν με ποικίλα σχόλια, γεγονός που ανάγκασε ΜΜΕ και «ελεγκτές γεγονότων» να το σχολιάσουν (όπως το Reuters) αναφέροντας ότι… δεν έχει καμία σχέση με την κλιματική αλλαγή και το φαινόμενο του θερμοκηπίου που προκαλεί το διοξείδιο του άνθρακα.

«Πιθανώς η πιο σημαντική απάντηση εδώ είναι να διαχωριστούν οι άμεσες επιδράσεις του CO2 στη φωτοσύνθεση από τις επιπτώσεις του CO2 στο κλίμα και, στη συνέχεια, οι έμμεσες επιπτώσεις του κλίματος στην ανάπτυξη των φυτών», είναι το βασικό επιχείρημα. 

«Το διοξείδιο του άνθρακα ενισχύει την ανάπτυξη των φυτών, αλλά αυτό από μόνο του δεν σημαίνει ότι η αυξημένη συγκέντρωση CO2 στην ατμόσφαιρα της Γης είναι καλή για το περιβάλλον».

Τώρα μάλλον θα πρέπει να κάτσουμε να αναλύσουμε τι σημαίνει ο όρος «περιβάλλον». Προφανώς δεν εννοούν αυτό στο οποίο ζουν άνθρωποι, ζώα και φυτά, αλλά… την τσέπη τους, την ατζέντα τους, και την νέα θρησκεία τους που καλούμαστε όλοι με το έτσι θέλω να προσκυνήσουμε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου