Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

ΑΠΟ ΤΙΣ 7/10 280 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ Δ ΌΧΘΗ ΚΑΙ 4.000 ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΤΗΚΑΝ!

  ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΖΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΌΧΘΗ...ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ... 

4 ΒΙΝΤΕΟ


Ισραηλινή επιχείρηση σκούπα εθνοκάθαρσης και στη Δυτική όχθη. Ανθρωπομάζωμα και στη Δυτική Όχθη.. Δεν είναι Γάζα είναι Δυτική όχθη. Δεν υπάρχει Χαμάς εδώ αλλά υπάρχει και εδώ ο ίδιος στρατός Κατοχής..το Ισραήλ. 

Εκατοντάδες Παλαιστίνιοι άρρενες πάνω από μια ηλικία αλυσοδεμένοι με μπανταρισμένα μάτια οδηγούνται στρατιές ολόκληρες πολίτες άοπλοι οδηγούνται στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Ισραήλ και στα μπουντρούμια της Ισραηλινής Γκεστάπο. 

Με ταπεινώσεις και εξευτελισμούς με ισραηλινά σημαιάκια που τους έβαλαν στο πέτο. Αυτά σήμερα στην Jenin σε περιοχή της Δ όχθης που ”ελέγχει” η Παλαιστινιακή Αρχή ..

Από τις 7/10 280 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Δ Όχθη και 4.000 αιχμαλωτίστηκαν!



ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗ Δ ΟΧΘΗ

Από τις 12/12/23 η Τσαχάλ επιχειρεί στο στρατόπεδο εκτοπισμένων στη Τζενίν. Με drones βομβάρδισαν τη πόλη εισβάλουν σε σπίτια και καταυλισμούς και παίρνουν τους άνδρες.

 Με στρατιωτικές ,μπουλντόζες καταστρέφουν τις υποδομές. Παγίδευσαν νοσοκομεία μπλόκαραν την είσοδο πέρασμα σε ασθενοφόρα. 

Οι γονείς πάνε με τα πόδια τα παιδιά τους στα νοσοκομεία κάποια καταλήγουν καθ΄οδόν.Eισέβαλαν σε 400 κτίρια πολλά από αυτά ήταν σπίτια όπου εγκατέστησαν στρατιωτικές βάσεις. 

Επιτέθηκαν στο ”θέατρο της Ελευθερίας” ο καλλιτεχνικός του διευθυντής και ο παραγωγός του αιχμαλωτίστηκαν από τις δυνάμεις ΚΑΤΟΧΗΣ. Επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους που κάλυπταν τα γεγονότα.

Από τις 7/10 280 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη Δ Όχθη και 4.000 αιχμαλωτίστηκαν!
Επίσης αλλού στη Τζενίν πάντα ο στρατός Κατοχή ς έχει γδύσει αιχμαλώτους και τους έχει στα γόνατα

Είναι το τέλος ενός λαού. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Eπίσης οι κατακτητές έγραψαν ρατσιστικά συνθήματα και μισαλλοδοξίας σε τζαμιά στη Jenin και έψαλαν ταλμουδικούς ύμνους στο “φως της Hannukah” μέσα στα τζαμιά...




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου