Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ...

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕ 33 ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΣΤΟΝ ΆΓΙΟ ΠΟΡΦΥΡΙΟ ΚΑΙ 2 ΚΑΘΟΛΙΚΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1000 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΓΑΖΑ… ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗ ΓΑΖΑ! ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ!!! 

ΒΙΝΤΕΟ



Η Αντιδήμαρχος της Ιερουσαλήμ αρνείται ότι υπάρχουν χριστιανοί και εκκλησίες στη Γάζα!

Το Σιωνιστάν σκότωσε 33 Ελληνορθόδοξους στον Άγιο Πορφύριο και 2 Καθολικές χριστιανές έξω από ναό Αγ. Οικογένειας. 

Υπάρχουν 1000 χριστιανοί στη Γάζα… ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ!!!


Αντιδήμαρχος Ιεροσολύμων:


-Δεν είδα τις αναφορές σήμερα το πρωί. Εκκλησία; Δεν υπάρχουν εκκλησίες στη Γάζα. Oπότε δεν είμαι σίγουρη που είναι η αναφορά; δεν υπάρχει εκκλησία στη Γάζα.

-Υπάρχει μια καθολική εκκλησία……..

-Ναι αλλά όχι χριστιανοί. Γιατί τους πέταξε έξω από τη Γάζα η Χαμάς..

-Υπάρχουν χριστιανοί. ( ο δημοσιογράφος της εξιστορεί το περιστατικό με τη δολοφονία 2 χριστιανών Καθολικών )

-Χμ…Δεν ξέρω τι έγινε.. .δεν ξέρω ποιος επιτέθηκε..Δεν είδα την αναφορά.

-Η Αντιδήμαρχος της Ιερουσαλήμ δηλώνει ότι αγνοεί την παρουσία 1000 και πλέον χριστιανών στη Γάζα που δεν τους σκοτώνει το Χαμανιστάν αλλά το Σιωνιστάν...

 Αγνοεί την ιστορική παρουσία στη Γάζα αγνοεί ότι η χώρα της βομβάρδισε την ιστορική μονή του Αγ. Πορφυρίου Γάζας και σκότωσε 33 Ελληνορθόδοξους αγνοεί ότι η χώρα της βομβάρδισε με τανκ το ναό της Αδελφότητας Αγ Τερέζας των καθολικών και Ισραηλινοί snipers δολοφόνησαν 2 χριστιανές μάνα και κόρη που όδευαν προς το ναό...

Στο τέλος η αντιδήμαρχος της Ιερουσαλήμ θα μας πει ότι αγνοεί ότι υπάρχουν χριστιανοί στην Ιερουσαλήμ και ότι δεν υπάρχει Πανάγιος Τάφος Ναός της Αναστάσεως ότι δεν υπάρχουν χριστιανικοί ναοί και μονές στα Ιεροσόλυμα… Αυτό είναι το Σιωνιστάν ..







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου