Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΡΩΣΙΑΣ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ - ΣΕ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ

“ΚΛΕΙΔΩΣΕ” Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ! Η ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ 15 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ- Ο ΧΡΗΣΜΟΣ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ 

2 ΒΙΝΤΕΟ


Η Φινλανδία υπέγραψε αμυντικό σύμφωνο με τις ΗΠΑ με το οποίο παραχωρεί στους Αμερικανούς 15 στρατιωτικές βάσεις. Ρώσοι αναλυτές μιλούν πλέον για έναν “αναπόφευκτο πόλεμο” καθώς παραβιάζονται οι θεμελιώδες αρχές και συμφωνίες Ρωσίας-Φινλανδίας.

Στο προσκήνιο έρχεται ξανά η αιτία που οδήγησε ήδη σε δύο πολέμους.

Η κατάσταση για τους Ρώσους είναι πολύ πιο σοβαρή απ’ ότι ήταν με την Ουκρανία καθώς καθίσταται προφανές ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν εγκαταλείπουν τα σχέδιά τους να επιφέρουν στρατηγική ήττα στη Ρωσία.

Με τον τρόπο αυτό φαίνεται πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β.Πούτιν, ήξερε πολύ καλά τι έλεγε από το 2016.

Το 2016, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου μετά τις συνομιλίες με τον τότε πρόεδρο της Φινλανδίας, Sauli Niinistö, ο Β.Πούτιν είχε πει:

«H Ρωσία προέρχεται από το γεγονός ότι η Φινλανδία είναι μια ουδέτερη χώρα. Η Ρωσία κρατά τους στρατιώτες της μακριά από τα σύνορα της Φινλανδίας.

Ας φανταστούμε ότι η Φινλανδία θα ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Αυτό θα σήμαινε ότι οι αμυντικές δυνάμεις της Φινλανδίας θα έπαυαν να είναι ανεξάρτητες. Αντίθετα, θα αποτελούν μέρος της υποδομής του ΝΑΤΟ, η οποία θα βρίσκεται έτσι κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία.

Σε αυτή την περίπτωση, τα ρωσικά στρατεύματα δεν θα βρίσκονται σε απόσταση 1.500 χιλιομέτρων από τα σύνορα με τη Φινλανδία αλλά θα μετακινηθούν ξανά στα σύνορα αυτής της χώρας.

Ο Β. Πούτιν τόνισε τότε ότι το ΝΑΤΟ είναι στην ευχάριστη θέση να «πολεμήσει μέχρι τον τελευταίο Φινλανδό στρατιώτη και η Ρωσία δεν το θέλει αυτό».

Την ίδια φράση έχει χρησιμοποιήσει ο Β. Πούτιν αλλά και άλλοι υψηλόβαθμοι Ρώσοι αξιωματούχοι για την Ουκρανία περιγράφοντας “τι ακριβώς συμβαίνει τώρα”.


2 σχόλια:

  1. Φιλανδία μήπως έχεις ψηφίσει και εσύ , δηλαδή έχεις "νομιμοποιήσει" διάφορους σατανικούς νόμους (παράδειγμα: τις προμελετημένες δολοφονίες των εκτρώσεων, τη φοβερή και αφύσικη διαστροφή της ομοφυλοφιλίας);
    Εάν έχεις ψηφίσει τους σατανικούς νόμους, τώρα θα πληρωθείς όπως σου αξίζει για τα σατανικά εγκλήματα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρχιμανδρίτης π. Ελπίδιος Βαγιανάκης, ιεραπόστολος στην Αφρική: Ο τριπλός πόλεμος στα χρόνια της Αποκάλυψης.

    https://www.youtube.com/watch?v=cq3H5hN7p5s

    ΑπάντησηΔιαγραφή