Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023

Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ

ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ IPCC ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ



Από Charlie Ridel

Στις 18 Δεκεμβρίου 2015, κήρυξα τον πόλεμο κατά της τεχνοκρατίας και προειδοποίησα,

Αν δεν σταματήσουμε την Τεχνοκρατία, κατευθυνόμαστε κατευθείαν προς μια Επιστημονική Δικτατορία που θα ωθήσει εμάς και τον υπόλοιπο κόσμο πίσω στους σκοτεινούς αιώνες της φεουδαρχίας.

Γρύλοι.

Προσπάθησα να συγκεντρώσω μια στρατιά εθελοντών ειδικών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στις επικοινωνίες και στις δημόσιες σχέσεις. Κανένας δεν ανταποκρίθηκε. Ούτε ένας! Όταν ζήτησα να κάνω ένα «ταμείο πολέμου» για την καταπολέμηση της τεχνοκρατίας, θυμάμαι ότι συγκέντρωσα ένα συνολικό ποσό 256 $...

Περισσότεροι γρύλοι.

Επτά χρόνια αργότερα και τρία μεγάλα βιβλία που εκδόθηκαν για την απειλή της Τεχνοκρατίας… ακόμα περισσότεροι γρύλοι.

Εν τω μεταξύ, η Τριμερής Επιτροπή συνεδρίασε στο Νέο Δελχί τον Μάρτιο του 2023 για να σηματοδοτήσει την 50ετή προσπάθειά της να εγκαινιάσει τη «Νέα Διεθνή Οικονομική Τάξη», γνωστή και ως Τεχνοκρατία. Ένας Επίτροπος σηκώθηκε και είπε κατηγορηματικά:

«Τρεις δεκαετίες παγκοσμιοποίησης — που ορίζονται ως ολοκληρωμένες, βασισμένες στην ελεύθερη αγορά και αποπληθωριστικές — αντικαταστάθηκαν από μια περίοδο πολλών δεκαετιών παγκοσμιοποίησης που θα οριστεί ως κατακερματισμένη, μη βασισμένη στην ελεύθερη αγορά, αλλά βιομηχανική- με βάση την πολιτική και διαρθρωτικά πληθωριστική. 

Φέτος, το 2023, είναι το Έτος Ένα αυτής της νέας παγκόσμιας τάξης.


…η αρχική «Νέα Διεθνής Οικονομική Τάξη» της Επιτροπής δεν ήταν τίποτα άλλο από την Τεχνοκρατία που θερμάνθηκε από τη δεκαετία του 1930. Ήταν η Technetronic Era του Brzezinski. Ήταν η Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών. Ήταν η Πράσινη Νέα Συμφωνία του Μπάιντεν – όλα ένα και το αυτό και όλα σχεδιασμένα από μέλη της Τριμερούς Επιτροπής που ξεκίνησε το 1973.Είναι όλο αυτό μια απάτη; Ναί. (Επιτρέψτε μου να μετρήσω τους τρόπους!)

Για παράδειγμα, εδώ είναι μια σαφής παραδοχή από τον ελιτίστικο The Club of Rome στο βιβλίο του 1991, Η Πρώτη Παγκόσμια Επανάσταση:

"Αναζητώντας έναν κοινό εχθρό εναντίον του οποίου μπορούμε να ενωθούμε, καταλήξαμε στην ιδέα ότι η ρύπανση, η απειλή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, η έλλειψη νερού, η πείνα και τα παρόμοια, θα ταίριαζε…όλοι αυτοί οι κίνδυνοι προκαλούνται από την ανθρώπινη παρέμβαση στις φυσικές διαδικασίες και μόνο μέσω αλλαγών στάσεων και συμπεριφοράς μπορούν να ξεπεραστούν. Ο πραγματικός εχθρός λοιπόν είναι η ίδια η ανθρωπότητα.”

Με άλλα λόγια, ήταν απάτη που φτιάχτηκε ως πρόσχημα για την εφαρμογή της Τεχνοκρατίας.

Τώρα, μια ομάδα επιστημόνων της IPCC εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της COP28 για να απαιτήσει εξουσία και μονομερή δύναμη για τον καθορισμό και την επιβολή πολιτικών για την κλιματική αλλαγή για κάθε έθνος στη Γη.

Το ότι μια και μόνο ομάδα απατημένων τεχνοκρατών επιστημόνων θα πρέπει να δηλώνει ότι είναι οι μόνοι επιτηρητές της δικής τους «επιστήμης» είναι προφανώς τρελό. 

Εάν δεν σταματήσουν συνοπτικά, θα τους δώσει τη δικτατορική εξουσία να εφαρμόσουν κάθε πτυχή της Ατζέντας 21, Ατζέντα 2030, της Παγκόσμιας Αξιολόγησης Βιοποικιλότητας, κ.λπ. θα είναι δηλαδή μια ολοκληρωτική επιστημονική δικτατορία.


Σουλτάνος ​​Αλ Τζαμπέρ: «Δεν υπάρχει επιστήμη εκεί έξω που να λέει ότι η σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων είναι αυτό που πρόκειται να επιτύχει 1,5 C.» Φωτογραφία: Anadolu/Getty Images

Αυτούς τους τεχνοκράτες επιστήμονες δεν πτοούν τα γεγονότα ούτε οι επικριτές. Ακόμη και ο πρόεδρος της Cop28, ο Σουλτάνος ​​Αλ Τζαμπέρ των ΗΑΕ, λέει ότι δεν υπάρχει «καμία επιστήμη» πίσω από τις απαιτήσεις για σταδιακή κατάργηση των ορυκτών καυσίμων "εκτός αν θέλετε να μεταφέρετε τον κόσμο πίσω σε σπηλιές."

Κάτι δεν πάει καλά σε αυτή την εικόνα. Οι τεχνοκράτες επιστήμονες θέλουν πραγματικά να πάρουν τον κόσμο πίσω στις σπηλιές.

Όταν η Τεχνοκρατία εκκολάφθηκε από επιστήμονες με παρόμοια αυταπάτη το 1932 στο Πανεπιστήμιο της Κολούμπια, κάλεσαν το FDR να δηλώσει τον εαυτό του δικτάτορα, να απολύσει συνοπτικά το Κογκρέσο και να διορίσει επιστήμονες για να διευθύνουν την κοινωνία. Τους έστειλαν όλους να μαζέψουν βαλίτσες, αλλά κανείς δεν γελούσε.

Οι ιδεολογικοί απόγονοι των 500.000+ τεχνοκρατών που κουβαλούσαν κάρτες και πληρώνουν εισφορές ζωντανοί εκείνη την εποχή έχουν αναδυθεί σαν βρικόλακες από την κρύπτη. Έρχονται για σένα.

Ο σαφής και παρών κίνδυνος δεν είναι ο κομμουνισμός, ο σοσιαλισμός ή ο φασισμός. Είναι η ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΑ. Η εστίασή σας πρέπει να είναι μόνο σε αυτές τις τρελές, παραπλανημένες δουλειές που θα συνεχίσουν να παρενοχλούν τους παγκόσμιους ηγέτες να παραδώσουν τα κλειδιά του σύμπαντος.

Θα ήθελα να ακούσω μια κατακραυγή, όχι γρύλους, από Αμερικανούς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου