Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2023

ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ!

 Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ «ΟΙΚΟΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ» ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ» ΤΩΡΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


Ακτιβιστές για το κλίμα κήρυξαν πόλεμο στα χριστουγεννιάτικα δέντρα, βανδαλίζοντας τις γιορτές σε πόλεις σε όλη τη Γερμανία.

Όπως κάθε νέα θρησκεία, η κλιματική λατρεία περιφρονεί και τα μέλη της στοχεύουν θρησκευτικά σύμβολα -όχι μόνο τα χριστουγεννιάτικα δέντρα αλλά και τη «Σιξτίνα Μαντόνα» του Ραφαήλ- καθώς και πολιτικούς θεσμούς, αφού πρόσφατα παραβίασαν την Πύλη του Βρανδεμβούργου του Βερολίνου.

Με μεγάλη μεγαλοπρέπεια, η ομάδα ενάντια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο αυτοαποκαλείται Last Generation (Letzte Generation) και έχουν ήδη ένα ιδιαίτερα άσχημο παρελθόν στη Γερμανία – Seig heil και jackboots και τα πάντα όλα.


Πρόκειται για καθαρή υστερία χιλιετίας, με όλα τα συνηθισμένα καταστροφικά χαρακτηριστικά της: τη λατρεία της νεολαίας, την περιφρόνηση των πολιτικών κανόνων και της ιδιοκτησίας, και μια παντελής έλλειψη ενσυναίσθησης.

Οι γερμανικές πόλεις που υπέστησαν αυτόν τον βανδαλισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου έχουν ξαναδεί τέτοιου είδους πράγματα, από τις προτεσταντικές εικονομαχικές ταραχές του 16ου αιώνα έως τις πυρπολήσεις βιβλίων και τις εκκλησίες μερικές εκατοντάδες χρόνια αργότερα.

Δεν υπάρχει τίποτα νέο εδώ.

Όπως μαρτυρεί ο αρθρογράφος του nypost-com, «Αυτό που είδα και μόνος μου, ενώ παρευρέθηκα στην κλιματική συνθήκη του ΟΗΕ για το 2021 στη Γλασκώβη, αυτό που κυριαρχεί στη συζήτηση για το κλίμα δεν είναι πολιτικομανές, αλλά τελετουργικό που έχει τις ρίζες του στον αποκαλυπτικό μυστικισμό.



Αυτό δεν είναι υπερβολή: δεν γνώρισα πολλούς επιστήμονες ή μηχανικούς στο COP26, αλλά γνώρισα πολλούς μοναχούς, μάγους και σαμάνους. υπήρχε πολύ θυμίαμα και ψαλμωδία.

Αλλά έγινε πολύ λίγη συζήτηση για την οικοδόμηση ενός καλύτερου δικτύου ηλεκτρικής ενέργειας και πολλά σκουπίδια για τη λαϊκή σοφία των αυτόχθονων πληθυσμών της . . . οπουδήποτε.

Η κλιματική αλλαγή είναι ένα πραγματικό ζήτημα που απαιτεί πραγματική απάντηση: Κατά ειρωνικό τρόπο, οι Ευρωπαίοι ξαδέρφοι μας ήταν μέχρι πρόσφατα μεταξύ των καταλληλότερων για να κάνουν κάτι πραγματικά για τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Είχαν την υποδομή και την εμπειρία για να δημιουργήσουν την πιο σημαντική τεχνολογία μετριασμού που προσφέρεται: την πυρηνική ενέργεια. Ωστόσο, η Ευρώπη γενικά —και η Γερμανία ειδικότερα— έχει απομακρυνθεί από αυτήν την επιλογή. Οι τρεις τελευταίοι πυρηνικοί σταθμοί της Γερμανίας έκλεισαν τον Απρίλιο.

Ο σημερινός κυβερνητικός συνασπισμός της Γερμανίας περιλαμβάνει το Κόμμα των Πρασίνων, το οποίο αναπτύχθηκε από αντιπυρηνικές διαδηλώσεις στην εποχή του Ψυχρού Πολέμου.



Και αν η πυρηνική ενέργεια τους ταράζει, τότε παθαίνουν παράκρουση με την αναφορά του φυσικού αερίου, παρόλο που η επέκταση της χρήσης φυσικού αερίου θα αντιπροσώπευε σημαντική βελτίωση του αποτυπώματος άνθρακα για τις χώρες που βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στον άνθρακα για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Μετριασμός, προσαρμογή, σταδιακή βελτίωση — έτσι λειτουργεί η εποικοδομητική δημόσια πολιτική, αλλά δεν λειτουργεί έτσι μια θρησκευτική αναβίωση.

Οι θρησκευτικές αναβιώσεις απαιτούν μια μεταστροφή, την εμπειρία της αναγέννησης, μαζί με υποσχέσεις, πράξεις μετάνοιας, συμβολικές θυσίες και αγώνα για προσωπική αγιότητα».

Αυτή η αγιότητα επεκτείνεται ακόμη και στον Πάπα Φραγκίσκο, ο οποίος πιέστηκε πρόσφατα να επαναφέρει την καθολική πρακτική της αποχής από το κρέας τις Παρασκευές.

Η πίεση, ωστόσο, δεν προέρχεται από παραδοσιακούς που θέλουν να ενισχύσουν τις καθολικές εορτές, αλλά από ακτιβιστές για το κλίμα που υποστηρίζουν (με αρκετά ασαφή μαθηματικά) ότι αυτό θα μετριάσει ουσιαστικά την κλιματική αλλαγή από τις εκπομπές παραγωγής κρέατος.

Αυτό δεν θα είχε καμία πραγματική επίδραση στο κλίμα, φυσικά, αλλά η από κοινού επιλογή του Πάπα θα ήταν ένα σημαντικό πνευματικό πραξικόπημα.

Και με τα πολλά, ο αρθρογράφος καταλήγει:


Αυτό που θέλουν οι λάτρεις του κλίματος είναι κάτι πολύ οικείο: μια νέα γέννηση που θα μεταμορφώσει την ανθρωπότητα. Απλώς δεν θέλουν αυτό που γιορτάζεται τα Χριστούγεννα

Εν ολίγοις, ο αρθρογράφος λέει αυτό που έχουμε πει εδώ και καιρό: Είναι Παραθρησκευτική Οργάνωση.

Διαβάζοντας το άρθρο Η cult της κλιματικής αλλαγής: 10 προειδοποιητικά σημάδια, αναφέρει όλα τα σημάδια που «δείχνουν» ότι πρόκειται για μια παγκόσμια παραθρησκευτική οργάνωση, δυστυχώς δεν αναφέρει το πόσο επικίνδυνη μπορεί να γίνει και σε ποια άκρα μπορεί να φτάσει προκειμένου να αποκτήσει περισσότερους οπαδούς, να τρομοκρατήσει κι απελπίσει το κοινό για να την προσκυνήσει, και να αποκλείσει με βία όποιες άλλες φωνές λένε το αντίθετο. Με βία όμως…

Η ομάδα/ηγέτης έχει πάντα δίκιο. Πότε οι ηγέτες του κλίματος χαρακτηρίστηκαν λάθος για τις αποτυχημένες προβλέψεις τους; Ανεξάρτητα από τον καιρό, είναι πάντα εγγενώς ορθοί. Πλημμύρα; Κλιματική αλλαγή. Ξηρασία; Κλιματική αλλαγή. Καθόλου χιόνι; Κλιματική αλλαγή. Πολύ χιόνι; Κλιματική αλλαγή. Τυφώνας; Κλιματική αλλαγή. Έλλειψη τυφώνων; Κλιματική αλλαγή. Βλέπετε πώς λειτουργεί αυτό;

Ακόμα περιμένουμε την άνοδο της στάθμης της θάλασσας που είχε προβλέψει ο Αλ Γκορ για τις αρχές του αιώνα, όταν ο ίδιος αγόραζε παραθαλάσσια βιλάρα των $8,875,000!

Το άρθρο τελειώνει λέγοντας:


Σύμφωνα με τις καθιερωμένες, επιστημονικές κατευθυντήριες γραμμές που αναπτύχθηκαν από ειδικούς της αίρεσης, το κίνημα για την Κλιματική Αλλαγή ταιριάζει στο νόμο για μια δυνητικά μη ασφαλή ομάδα. Αντί να συζητάτε για ακτιβιστές της κλιματικής αλλαγής, ίσως είναι καιρός να ξεκινήσετε τη διεξαγωγή παρεμβάσεων.

Ναι, είναι άκρως επικίνδυνοι και αδίστακτοι. Η εν λόγω παγκόσμια αίρεση έχει στην επιρροή της από πολιτικούς, επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, αξιωματούχους, δημοσιογράφους, μετεωρολόγους, σεισμολόγους, κλιματολόγους, στρατιωτικούς, θρησκευτικούς ηγέτες, ΜΚΟ και περιβαλλοντικές οργανώσεις, ακόμα και προσωπικότητες και σε μικρές ηλικίες – βλέπε Γκρέτα Τούμπερνγκ.

Το χρήμα ρέει, καθώς στους σκοτεινούς ηγέτες της κρύβεται η παγκόσμια ελίτ, και δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, με την Μεγάλη του την Επανεκκίνηση, έχει θέσει νέους κανόνες και όρους για όλους εμάς που πρέπει να συρθούμε με το ζόρι στην Αίρεση τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου