Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΔΙΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΩΝ


ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ



Γράφει ο Δημήτριος Νικ. Δασκαλάκης, 
Δικηγόρος Αθηνών

Παραμονή Χριστουγέννων. Στο σπίτι της μικρής Αννούλας επικρατεί αναβρασμός. Η μητέρα, η γιαγιά της μαζί με την θεία Δώρα έχουν ξυπνήσει από τα χαράματα, αρχίζοντας τις προετοιμασίες για την μεγάλη ημέρα των Χριστουγέννων. Αφού σκουπίσουν γρήγορα το σπίτι, ξεκινούν να ζυμώνουν τα χριστόψωμα και να πλάθουν τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες.

 Ο πατέρας της σηκώθηκε πρώτος από όλους για να προλάβει ανοικτή την αγορά, κάνοντας τα τελευταία ψώνια για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η φωτιά στο τζάκι τρεμοπαίζει και η Αννούλα τρέχει σαν σίφουνας στο κήπο για να φέρει ξύλα, ρίχνοντας κι άλλα κλαδιά, να θρέψει τις φλόγες. 

Το παλιό πέτρινο αρχοντικό παγώνει μέσα στην καταχνιά του χειμωνιάτικου πρωινού μα, καθώς η φωτιά θεριεύει, η γλυκιά θαλπωρή της ζέστης απλώνεται σε ολόκληρο το σπίτι, αποδιώχνοντας μαζί με το κρύο και κάθε άλλη στενάχωρη σκέψη. Εξάλλου αύριο «Χριστός γεννάται», οι ουρανοί αγάλλονται και χαίρεται η κτίσις όλη.

Ωστόσο, και η Αννούλα δεν στέκεται άπραγη, αλλά ντύνεται βιαστικά, φορά το μάλλινο σκουφί της, ρίχνει ένα σβουριχτό φιλί στην μητέρα της, χαρίζει το πιο γλυκό χαμόγελο στην γιαγιά και στην θεία της, παίρνει το μεταλλικό τρίγωνό της και ξεχύνεται στον δρόμο για να πει τα κάλαντα με τους φίλους της.

Στην μικρή επαρχιακή πόλη όλοι συμπαθούσαν την Αννούλα με τα πλούσια καστανόξανθα μαλλιά, το εκφραστικό πρόσωπο, το ζωηρό βλέμμα, την ευγενική συμπεριφορά και οι μαγαζάτορες μαζί με τους νοικοκυραίους δεν της χαλούσαν χατίρι κάθε φορά που ρωτούσε με την παιχνιδιάρικη φωνή της «Καλημέρα, να τα πούμε;». 

Και εκείνοι καλοκάγαθα της απαντούσαν: «Να τα πείτε»! Η Αννούλα, ως αρχηγός έδινε το σύνθημα, και η παιδική χορωδία άρχισε να ψέλνει γλυκά, μελωδικά τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ενώ οι έμποροι άφηναν κατά μέρος τους λογαριασμούς και τις παραγγελίες και οι κυράδες σταματούσαν μονομιάς τα ψησίματα, ακούγοντας συγκινημένοι:

«Καλή ημέρα, άρχοντες, αν είναι ορισμός σας,

Χριστού τη θεία γέννηση να πω στ’ αρχοντικό σας»

Και τελείωναν συνήθως:

«Σ’ αυτό το σπίτι που ‘ρθαμε πέτρα να μη ραΐσει

και ο νοικοκύρης του σπιτιού, χρόνια πολλά να ζήσει».



Γυρνούσε η παρέα των παιδιών τα σπίτια, τα μαγαζιά, συγκεντρώνοντας ευχές, δώρα, κεράσματα, και αργά το μεσημέρι διαλυόταν η παρέα και το κάθε παιδί κατάκοπο, πεινασμένο, αλλά και ευτυχισμένο επέστρεφε στο σπίτι του να ξεκουραστεί. 

Στο χάραμα της επόμενης ημέρας –με το πρώτο χτύπημα της καμπάνας– όλοι έπρεπε να βρίσκονται στις εκκλησιές να εορτάσουν την γέννηση του μικρού Χριστού στο σπήλαιο της Βηθλεέμ. 

Ήταν κανόνας των παιδιών, πριν χωρίσουν παίρνοντας το καθένα το δρόμο για το σπίτι του, να φέρνουν μια βόλτα από το σπίτι της κυράς Ελένης, που είχε χάσει τον άνδρα της σε ναυάγιο και μεγάλωνε μόνη της με μύριες δυσκολίες τρία κουτσούβελα. 

Ετοίμαζαν ένα δέμα με φαγητά, γλυκά, παιχνίδια, και σε ένα φάκελο έβαζαν ένα σεβαστό ποσό από τα φιλοδωρήματα των καλάντων, και ανοίγοντας προσεκτικά την μεγάλη αυλόπορτα, τοποθετούσαν το χριστουγεννιάτικο δώρο τους στην εξώθυρα και έφευγαν βιαστικά, ώστε κανείς να μην τους καταλάβει. 

Η γιαγιά της Αννούλας πάντοτε της έλεγε ότι ο μικρός Χριστούλης γεννήθηκε για να γλυκάνει τον πόνο και τα βάσανα των φτωχών και αναγκεμένων ανθρώπων.

Η Άννα σαν γύρισε στο σπίτι έφαγε ελαφρά κι ύστερα ξάπλωσε για να κοιμηθεί. Ήθελε να έχει δυνάμεις, επειδή το βράδυ θα ξαγρυπνούσε παρατηρώντας τον ουρανό για να δει το φωτεινό αστέρι των μάγων, αλλά και για να ακούσει τον ήχο της καμπάνας των Χριστουγέννων.

Το μικρό κορίτσι θυμόταν από πέρυσι ότι η γιαγιά της είχε πει ότι το αστέρι των τριών μάγων φεγγοβολεί στο ουράνιο στερέωμα, για λίγη μόνο ώρα, τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων. 

Και είναι τυχερό εκείνο το παιδί, το οποίο στην αστροφώτιστη νύχτα, ανάμεσα στα χιλιάδες άστρα του ουρανού κατορθώσει να εντοπίσει το θεόσταλτο αστέρι της Βηθλεέμ, επειδή τούτο θα σημαίνει ότι το Φως της Αγάπης του νεογέννητου Χριστού θα κατοικεί για πάντα στην ψυχή του.

Όμως την προηγούμενη χρονιά δεν τα είχε καταφέρει και είχε αποκοιμηθεί χωρίς να δει το φωτεινό αστέρι, αλλά και χωρίς να ακούσει τον ήχο της καμπάνας. Λένε ότι η πιο γλυκιά καμπάνα της χρονιάς είναι εκείνη της Χριστουγεννιάτικης νύχτας. 

Ο ήχος της έρχεται από πολύ ψηλά, από τον θρόνο του Θεού, περνά μέσα από τα άστρα του ουρανού και κατεβαίνει στη Γη για να αφυπνίσει τις ψυχές των κουρασμένων από την αμαρτία ανθρώπων, μεταφέροντας το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της ενανθρωπήσεως του Υιού του Θεού. 

Είναι η καμπάνα της Θείας συγκατάβασης, της Καινής Κτίσης και της Άπειρης Αγάπης του Τριαδικού Θεού για τον πεπτωκότα Άνθρωπο. Η καμπάνα που χτυπά την αυγή των Χριστουγέννων είναι ο χαιρετισμός της ειρήνης, προσκαλώντας τους ανθρώπους να συμφιλιωθούν με τον Θεό, ο οποίος Άσαρκος Ων, σαρκώθηκε και Αόρατος Ων, ψηλαφίστηκε. 

Το γλυκό καμπάνισμα, το οποίο καλεί στην Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία δεν σκορπίζει ρίγη αγαλλιάσεως μόνο στις καρδιές των πιστών ανθρώπων, αλλά ενεργοποιεί και αυτές τις ουράνιες αγγελικές δυνάμεις, τα Χερουβείμ και τα Σεραφείμ, που ανεβοκατεβαίνουν στον ουρανό, ψάλλοντας γλυκά τον άφθαστο δοξαστικό ύμνο:

«Δόξα εν υψίστοις Θεώ

και επί Γης ειρήνη

εν ανθρώποις ευδοκία»!




Φέτος η Άννα είχε και ένα πρόσθετο λόγο να παραμείνει άγρυπνη, αφού η γιαγιά της είχε υποσχεθεί ότι θα ξαγρυπνούσε μαζί της, κρατώντας την στην αγκαλιά της, και μιλώντας της για τον μικρό Χριστό που γεννήθηκε μια κρύα χειμωνιάτικη νύχτα με σκοπό να ζεστάνει τις παγωμένες ψυχές των ανθρώπων.

Όταν σουρούπωσε, η γιαγιά ήρθε στο δωμάτιο της εγγονής της, κάθισε στην μεγάλη βελούδινη πολυθρόνα, μπροστά στο τζάκι, τράβηξε την κουρτίνα του παραθύρου, σκουπίζοντας το νοτισμένο τζάμι, παρατηρώντας τον έναστρο ουρανό και χαμηλόφωνα έλεγε στην Αννούλα:


«Λοιπόν, μια τέτοια νύχτα, πριν από πολλά-πολλά χρόνια γεννήθηκε ο Χριστός στο σπήλαιο της Βηθλεέμ για να φέρει στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης, της ειρήνης, της χαράς, της καλοσύνης, αλλά και της ελπίδας στις καρδιές των ανθρώπων, που βασανίζονταν από την αδικία, την αμαρτία και τον φόβο του θανάτου. 

Γεννήθηκε ως αδύναμο και απροστάτευτο βρέφος, ενώ ήταν παντοδύναμος Θεός, για να διδάξει στους ανθρώπους την αρετή της ταπείνωσης και “φασκιώθηκε” με τα σπάργανα της αδοξίας και της άσημης καταγωγής. 

Γεννήθηκε ως βρέφος για να τονίσει την αξία της παιδικής αθωότητας, ότι δηλ. ο άνθρωπος οφείλει να αναγεννηθεί, αποβάλλοντας την κακία της ενήλικης ζωής, προκειμένου να ενδυθεί την αφέλεια και την αγαθότητα του μικρού παιδιού. 

Γεννήθηκε ως βρέφος για να επωμιστεί από την βρεφική του ηλικία τα βάσανα και την δυστυχία ολόκληρου του κόσμου, ώστε ο άνθρωπος απαλλαγμένος από τα ασήκωτα βάρη της αμαρτίας να αναπτερωθεί, πετώντας με τα νέα φτερά της πίστης, της μετανοίας και της αγάπης στην Βασιλεία των Ουρανών.

 Ο Χριστός έγινε άνθρωπος, επειδή ο Θεός τόσο πολύ αγάπησε τον κόσμο, ώστε παρέδωσε τον Μονογενή του Υιό, και ο καθένας που πιστεύει σε Αυτόν, να μην οδηγείται σε αιώνιο πνευματικό θάνατο, αλλά να έχει ζωή παντοτινή. 

Ο μικρός Χριστός ήρθε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για τους πεινασμένους και τους καλοταϊσμένους, για τους καλοσυνάτους, αλλά και για τους ιδιότροπους, για τους καλούς, χωρίς να ξεχνά και τους κακούς, ήρθε για όλους και για τον καθένα μας χωριστά».

Τα τελευταία λόγια της γιαγιάς, η Αννούλα δεν τα άκουσε. Η κούραση της παραμονής την είχε νικήσει και παραδόθηκε γλυκά στην αγκαλιά του Μορφέα, ελαφρώς απογοητευμένη που δεν κατάφερε να δει το ξεχωριστό, το πιο μεγάλο και λαμπρό αστέρι των Χριστουγέννων. 

Λίγες μόνο ώρες απέμεναν από το ξημέρωμα της μεγάλης εορτής και έπρεπε να ξεκουραστεί, επειδή σε λίγο θα στεκόταν όρθια δίπλα στο στασίδι του πρωτοψάλτη, ψέλνοντας με κατάνυξη: «Χριστός γεννάται δοξάσατε, Χριστός εξ ουρανών απαντήσατε, Χριστός επί γης υψώθητε, άσατε των Κυρίω πάσα η γη…»

Όμως λίγο πριν ο ύπνος σφαλίσει τα βλέφαρά της, πρόλαβε να ρίξει μια τελευταία ματιά στο φωτεινό ουρανό και τότε της φάνηκε πως είδε μια στρατιά Αγγέλων να τραγουδά μελωδικά μέσα στην Άγια Νύχτα...



16 σχόλια:

  1. ............Ο ήχος της έρχεται από πολύ ψηλά, από τον θρόνο του Θεού, περνά μέσα από τα άστρα του ουρανού και κατεβαίνει στη Γη για να αφυπνίσει τις ψυχές των κουρασμένων από την αμαρτία ανθρώπων, μεταφέροντας το χαρμόσυνο και ελπιδοφόρο μήνυμα της ενανθρωπήσεως του Υιού του Θεού.

    Είναι η καμπάνα της Θείας συγκατάβασης, της Καινής Κτίσης και της Άπειρης Αγάπης του Τριαδικού Θεού για τον πεπτωκότα Άνθρωπο. Η καμπάνα που χτυπά την αυγή των Χριστουγέννων είναι ο χαιρετισμός της ειρήνης, προσκαλώντας τους ανθρώπους να συμφιλιωθούν με τον Θεό, ο οποίος Άσαρκος Ων, σαρκώθηκε και Αόρατος Ων, ψηλαφίστηκε. .......


    .......................
    Αυτοί είναι που από το στόμα τους δεν ακούστηκε ποτέ κανένα ψέμα 7, αυτοί είναι οι πρώτοι Μου καρποί των Νέων Ουρανών και της Νέας Γης. Αυτοί θα είναι τα δένδρα 8 της ζωής που καρποφορούν δώδεκα φορές 9, μια κάθε μήνα, και τα φύλλα τους θα χρησιμεύουν για τη θεραπεία των εθνών 10.

    Για να φρεσκάρω τη μνήμη σας, θα σας εξηγήσω πάλι αυτά που λεει το βιβλίο του προφήτη Ιεζεκιήλ 11: "Στις όχθες του ποταμού, από δω κι από κει, θα μεγαλώνουν κάθε είδους καρποφόρα δένδρα", αυτό σημαίνει: πνευματοφόροι ιερείς και λαϊκοί. "Με φύλλα που ποτέ δεν μαραίνονται και δεν παύουν να φέρουν καρπούς, θα φέρουν νέους καρπούς κάθε μήνα, επειδή το ποτάμι αυτό πηγάζει από το Ιερό" 12, αφού αυτό το ποτάμι με το ζωογόνο νερό, λαμπερό σαν κρύσταλλο, θ' αναβλύζει από το ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ, στη μέση της πλατείας 13. "Και οι καρποί τους θα είναι φαγώσιμοι και τα φύλλα θεραπευτικά." Θα είστε σαν δένδρα, ανακαινισμένοι από το Άγιο Πνεύμα Μου που δεν σας εγκαταλείπει ποτέ, και τα φύλλα σας θα είναι θεραπευτικά. Ναι, η μαρτυρία σας θα θεραπεύει αρρώστους, μεταστρέφοντας το ένα έθνος μετά το άλλο, αλλά δεν θα το κάνετε από μόνοι σας, δεν θα είστε εσείς που θα μιλάτε, αλλά το Άγιο Πνεύμα Μου που ζει μέσα σας. Και σαν οικοδόμους, θα σας στείλω από τα πέρατα του κόσμου μ' ένα καλαμένιο ραβδί για μέτρο 14 να ανοικοδομήσετε το Ιερό Μου και τα θυσιαστήρια που είναι ερείπια και έγιναν κατοικία δαιμόνων. 15
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1991/
    ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ


    24 Ιανουαρίου 1991
    ...................


    Προσευχηθείτε, παιδιά Μου, για τις καρδιές εκείνες που είναι μακριά από το Θεό. Πολλοί απ' αυτούς λένε: "ας φάμε και ας πιούμε σήμερα, αύριο θα πεθάνουμε. 12 Ελάτε, ας γλεντήσουμε τώρα όσο είμαστε ζωντανοί, η ζωή μας θα διαβεί σαν συννεφάκι, ναι, οι μέρες μας εδώ είναι μετρημένες και θα περάσουν σαν σκιά, ας γλεντήσουμε λοιπόν!" και εξακολουθούν να ντροπιάζουν τους εαυτούς τους και την Εικόνα του Θεού βουλιάζοντας όλο και πιο βαθιά στην αμαρτία, χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι είναι μάλλον νεκροί παρά ζωντανοί... Αχ, πολλοί από αυτούς πλανήθηκαν από την ίδια τους την έπαρση, και διεστραμμένες γνώμες παραμόρφωσαν τις ιδέες τους... Ο Υιός Μου, ο Ιησούς Χριστός, ο Λυτρωτής της ανθρωπότητας, έχει τη δύναμη να τους σώσει όλους επειδή ο Πατέρας, ο Δημιουργός σας, Του έδωσε εξουσία πάνω σε όλη την ανθρωπότητα.®

    Σήμερα κάνει μεγάλα και καταπληκτικά θαύματα όπως ποτέ άλλοτε στην ιστορία. Ο Θεός σκύβει, παιδιά Μου, από τον ουρανό για να σας πλησιάσει. Ο Βασιλιάς σας ο Ιησούς, άφησε το Στέμμα Του και ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΔΟΞΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ για να σας πλησιάσει. Ο Βασιλιάς αυτός, καθισμένος στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟ, ντυμένος φοβερή μεγαλοπρέπεια, πιο λαμπρός μέσα στη Δόξα Του από το χρυσάφι και τα πολύτιμα πετράδια, σήκωσε το Πρόσωπό Του γεμάτο ευσπλαχνία και ακτινοβολώντας μεγαλείο, κοίταξε τους χορούς των αγγέλων γύρω Του. Κοίταξε τους Αγίους Του και όλη την Ουράνια Αυλή και είπε, με καρδιά φλογισμένη από αγάπη:
    "Αποφάσισα να ανοίξω τις Ουράνιες Αποθήκες 13 Μου και να σκορπίσω πάνω σε τούτη την απερίσκεπτη γενεά το κρυμμένο Μου Μάννα, 14 ένα θησαυρό που φυλάχτηκε γι' αυτούς τους καιρούς όταν ο κόσμος θα ψυχραινόταν και θα απομακρυνόταν από την αγάπη του Θεού μέσα στην παγωνιά της καρδιάς του. 15


    ΑΓΝΗ ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ, ΛΥΠΗΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ


    4 Απριλίου, 1997

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλοί απ’ αυτούς ακούνε για την Αγάπη Μου, καθώς τους διαβάζεις τα Μηνύματά Μου, πολλοί συνειδητοποιούν ότι τα Λόγια Μου είναι Πηγή που δίνει Ζωή. ΚΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ που τους κάνει να διψούν να μάθουν περισσότερα για τα λαμπρά μυστήριά Μου και για τη Θεϊκή Αγάπη και Γλυκύτητά Μου, που όλα αυτά είναι κρυμμένα μέσα στα βάθη Μου. Τι καταλαβαίνετε τη στιγμή που σήμερα η Εκκλησία Μου εκλογικεύει αυτά τα Μυστήρια; Μυστήρια που είμαι πρόθυμος να αποκαλύψω στις μέρες σας με απλούς και κατανοητούς όρους, μέσ’ απ’ αυτό το όργανο που διάλεξα;
    Ο τρόμος του θανάτου παραμονεύει στη γωνία και οι Άγγελοί Μου τρέμουν από τον φόβο μήπως ο Παντοδύναμος μέσα στο θυμό Του αφήσει το χέρι Του να πέσει και να συντρίψει τούτη την πονηρή γενεά.
    Χύνω δάκρυα αίματος, όταν βλέπω πως, παρά τα εμφανή σημάδια που δίνω σε όλους σας, οι ποιμένες Μου συνεχίζουν να κατατρέχουν αυτούς που στέλνω και να χλευάζουν με αλαζονεία το Έργο των Χεριών Μου. Κωφεύουν στα Καλέσματά Μου, κωφεύουν στις Κραυγές Μου, αλλά σύντομα, ναι, στο δικό σου σύντομα, η γη θα τυλιχτεί στις φλόγες, όπως τον καιρό των Σοδόμων και Γομόρρων που τα ανέτρεψε ο Πατέρας Μου, και τότε θα δείξω τη δόξα Μου μέσ’ από τον Ανατολικό Οίκο. 4
    ...H σεξουαλική ανηθικότητα είναι αμάρτημα κατά του σώματός σας, που είναι ο ναός του Αγίου Πνεύματος. Αλλά το έθνος σου σήμερα, μαζί με άλλα έθνη, έχει γίνει κατοικία πόρνης. Έχω ιερείς που φοβούνται να ομολογήσουν αυτό το αμάρτημα και κάνουν συμβιβασμούς. Αυτή είναι η ώρα του σατανά. Τα Μηνύματά Μου δηλώνουν την Αλήθεια για την απόσπαση από τα πάθη, κι αυτό πρέπει να το εφαρμόσουν.
    ......
    Θα δείξω τη δόξα Μου μέσα από τον Ανατολικό Οίκο
    8 Απριλίου 2014
    .........


    ΖΑΛΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΣΟΥ, τα μάτια σου θα καρφωθούν στα δικά Μου, που θα είναι σαν δύο πύρινες Φλόγες 7. Η καρδιά σου τότε θα ανατρέξει στις αμαρτίες της και θα καταληφθεί από τύψεις. Με μεγάλη θλίψη και αγωνία θα υποφέρεις για την ασέβειά σου απέναντι στο Νόμο και θα αντιληφθείς πώς βλασφημούσες διαρκώς το Άγιο Όνομα Μου και πώς Με αρνιόσουν, τον Πατέρα Σου... Πανικόβλητη θα τρέμεις και θα ριγείς όταν δεις τον εαυτό σου σαν πτώμα που φθίνει, ρημαγμένο από τα σκουλήκια και τα όρνια.

    3. Και αν τα πόδια σου σε κρατούν ακόμη όρθια, θα σου δείξω αυτό που η ψυχή σου, ο Ναός Μου και η Κατοικία Μου, έτρεφε όλα τα χρόνια της ζωής σου. Στη θέση της Παντοτινής Θυσίας Μου θα δεις με τρόμο ότι περιέθαλπες την Οχιά και είχες στήσει αυτό το Βδέλυγμα της Ερημώσεως για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ, στα τρίσβατα της ψυχής σου:
    τη Βλασφημία.
    Τη Βλασφημία, που απέκοψε όλους τους ουράνιους δεσμούς που σε έδεναν μαζί Μου και δημιούργησε ένα χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε Μένα, το Θεό σου.
    Ο ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΣ


    15 Σεπτεμβρίου, 1991

    http://www.tlig.org/el/messages/655/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτές οι αιρέσεις είναι ο καρκίνος του Σώματός Μου. Μπορεί να ισχυρίζονται ότι κατέχουν την αληθινή σοφία, αλλά ο Σατανάς προσπαθεί να παραπλανήσει, αν είναι δυνατόν, ακόμα και όσους διάλεξα. Η πεισματική άρνηση του κόσμου να μετανοήσει τον οδήγησε στην πλάνη. Η γενεά σου Με γνώρισε, αλλά αρνήθηκε να Με αναγνωρίσει. Με το σκοτισμένο της μυαλό προτίμησε να ακολουθήσει τις θεωρίες του Σατανά. Πρόσφερα την Ειρήνη Μου αλλά ο κόσμος αρνήθηκε την Ειρήνη Μου. Αντίθετα ο κόσμος αντάλλαξε τη Δόξα Μου με ένα Ψέμα, αντάλλαξε την Παντοτινή Θυσία Μου με το βδέλυγμα της ερημώσεως:
    το πνεύμα της αποστασίας
    που δόθηκε από τον Άνομο. Ο κόσμος αντάλλαξε την Θεότητά Μου με μια ανάξια απομίμηση: ένα θνητό άνθρωπο. Άφησε την Θεία Αλήθεια για ένα Ψέμα. Αλλά η Γραφή λέει 4 ότι στους έσχατους καιρούς, ο Σατανάς θα ενεργοποιηθεί, θα κάνει κάθε είδους θαυματουργικές δυνάμεις με απατηλά σημεία 5 και τέρατα. Θα παρασύρει με κάθε είδους άνομα και απατηλά μέσα αυτούς που κατευθύνονται στο χαμό τους, επειδή δεν αγάπησαν την Αλήθεια για να σωθούν. Γι' αυτό θα επιτρέψω να ενεργεί σ' αυτούς η πλάνη, για να πιστέψουν σ' αυτό το ψέμα. Έτσι θα τιμωρηθούν όλοι όσοι δεν πίστεψαν στην αλήθεια, αλλά δέχθηκαν ολόψυχα την αδικία. Η δύναμη του Άνομου 6 είναι τόσο μεγάλη, που τώρα χωρίς κανένα φόβο φανερώθηκε ανοιχτά σε όλους. Είναι αυτός για τον οποίο μίλησε ο προφήτης Ιεζεκιήλ, 7 αυτός που είναι φουσκωμένος από εγωισμό, αυτός που ισχυρίζεται ότι είναι Θεός, αυτός που μιμείται την Αλήθεια, αυτός που θεωρεί τον εαυτό του ίσο με Μένα και λέει ότι κάθεται πάνω στο Θρόνο Μου.

    Ο Άνομος είναι πράγματι ο Εχθρός της Εκκλησίας Μου, ο Αντίχριστος, ο άνθρωπος που αρνείται την Αγία Τριάδα. Δεν διαβάσατε: "ο άνθρωπος που αρνείται ότι ο Ιησούς είναι ο Χριστός, είναι ο πλάνος, είναι ο Αντίχριστος και αρνείται συγχρόνως και τον Πατέρα και τον Υιό. Γιατί όποιος απορρίπτει τον Υιό που ΕΝΑΝΘΡΩΠΗΣΕ απορρίπτει και τον Πατέρα." 8

    Αυτές οι διδασκαλίες του Σατανά σας διδάσκουν να πιστεύετε στη μετενσάρκωση, ενώ δεν υπάρχει ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ. Διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν αρνηθεί την εσωτερική δύναμη: το Άγιο Πνεύμα και την Αγία Κοινωνία, παιδί Μου. Ο Σατανάς βγαίνει μεταμφιεσμένος σε άγγελο φωτός για να παραπλανήσει πολλούς και μαζί με τον Άνομο 9 θα απονείμει μεγάλες τιμές σε όσους τον αναγνωρίσουν και θα τους κάνει να εξουσιάσουν επάνω σε πολλούς, και θα διαμοιράσει τη γη με τιμή" 10. Αλλά σας βεβαιώνω πως ο ουρανός σε λίγο θα ανοίξει και η Φωτιά Μου θα πέσει επάνω τους και θα τους αναλώσει.
    Πιστός και Αληθινός, Εγώ Είμαι,
    ο Κριτής με Δικαιοσύνη,
    Εγώ Είμαι,
    ο Λόγος του Θεού,
    Εγώ Είμαι.
    ο Βασιλεύς των βασιλέων και Κύριος των κυρίων,
    Εγώ Είμαι.
    και σας επαναλαμβάνω την Υπόσχεσή Μου:
    θα είμαι μαζί σας σύντομα.
    ΑΡΧΩ

    ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝΤΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΞΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ


    19 Απριλίου, 1992

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάθε πίστη και κάθε ελπίδα έχουν σαν θεμέλιο την αρετή αυτή και όσοι κάνουν το καλό και είναι καλόκαρδοι, στοργικοί, σπλαχνικοί και πράοι στην καρδιά, θα δουν τον Θεό και θα κληρονομήσουν την Βασιλεία Του. Με άλλα λόγια, όσοι έχουν καθαρή καρδιά... 2 Ναι! Ο Λόγος του Θεού είναι λύτρωση, σωτήρια βοήθεια . Είναι η επίγνωση του Θεού που την έχουν μόνο όσοι Μας κατέχουν.3 Είναι ο ίδιος ο Λόγος του Θεού που είναι Αγάπη. Και είναι από Αγάπη που ΠΡΟΘΥΜΑ ΕΓΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ και πρόθυμα σήκωσα τον Σταυρό Μου. Πολλών τα μάτια θάμπωσαν όταν Με είδαν Αναστημένο.
    - Η αγάπη είναι άγια, είναι το σύμβολο της δικής Μου Εικόνας και όλων όσων αντιπροσωπεύω.
    - Η αγάπη είναι πολυτιμότερη από τα πλούτη. Ναι!
    - Η αγάπη, σε σύγκριση με το Φως, είναι πιο λαμπρή από τον ήλιο αφού επισκιάζει όλες τις άλλες αρετές.
    - Η αγάπη είναι ανεξάντλητος θησαυρός για τον άνθρωπο, γιατί χαίρεσαι περισσότερο όταν δίνεις παρά όταν παίρνεις.
    - Η αγάπη δεν ζητάει το συμφέρον της αλλά προσφέρεται σε όλους τους ανθρώπους.
    Εκείνος που κατέχει την αρετή αυτή κυβερνά μαζί Μου. Η θεϊκή εξουσία είναι ένα δώρο που σας δίνω και σας το δίνω ανάλογα με το μέτρο της αγάπης που έχετε. Αναλογισθείτε τι είναι καλό και τι είναι κακό και λογικευθείτε. Λογικευθείτε και προσπαθήστε να νεκρώσετε το εγώ σας για να αποκτήσετε την αγάπη και μόλις την κερδίσετε και στεφανωθείτε με αυτήν, θα σας οδηγήσει στην ακαταμάχητη αγιότητα , αφού η αρετή αυτή πάντοτε θριαμβεύει!
    Γι’ αυτό μην αφήσετε το νου σας να δελεαστεί από τη διαφθορά και την πονηρία, ούτε από τη δολιότητα της κακίας. Σας το λέω, να ζείτε μια άμεμπτη ζωή, ώστε η ψυχή σας να προσκολληθεί στο Πνεύμα Μου το Άγιο, σε Εκείνον που Τον αποκαλείτε Αόρατο. Ποτέ δεν θα μπορέσετε να αποκτήσετε γερά θεμέλια και βαθιές ρίζες σε Μένα, αν δεν έχετε αγάπη.
    - Η αγάπη μοιάζει με πηδάλιο πλοίου που σας κατευθύνει στον προορισμό σας. Χωρίς αυτήν τείνετε να παρασυρθείτε από κάθε λογής ρεύμα και να χαθείτε.
    - Η αγάπη θα σας οδηγήσει στον αληθινό προορισμό σας, που είμαι Εγώ. Θα σας κάνει επίσης ικανούς να αναγνωρίσετε Εμένα στον πλησίον σας και να τον αγαπήσετε. Σε τι θα ωφελήσει αν δεν έχετε αγάπη για τον πλησίον αλλά έχετε ζήλο για την Εκκλησία Μου; Ελάτε λοιπόν να ανασάνετε μέσα σε Μένα και να αποκτήσετε τα δώρα Μου και τις αρετές αυτές.
    Χρειάζομαι, γενεά, την πλήρη αποκόλλησή σου από τα γήινα, και μέρα με τη μέρα θα αυξάνομαι μέσα σου ενώ εσύ θα ελαττώνεις το εγώ σου και τη θέλησή σου. Και έτσι θα σε βγάλω από τον κόσμο αυτόν της φθοράς και θα σε βάλω στην Καρδιά Μου. Να είστε ευλογημένοι, όλοι εσείς που είστε τώρα πρόθυμοι να υπακούσετε στις εντολές Μου. IC
    Η Αγάπη είναι Άγια, Είναι το Σύμβολο της Εικόνας Μου

    1η Μαρτίου 2010
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2010/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε όλους σας έχει δοθεί η δυνατότητα να έχετε μερίδιο στο Φως Μου και να γίνετε φλόγα. Όπως η χάρη είναι Φως, το ίδιο και οι αρετές που ενυπάρχουν στο Φως. Μπορούν να τις αποκτήσουν όλοι αυτοί που παραμένουν μέσα Μου, μέσα στο Φως Μου, και έχουν στενή σχέση μαζί Μου. Αυτές 2 είναι που θα σας ζωοποιήσουν για να γίνετε φως, και θα σας επιτρέψουν να αυξηθείτε στην ευσέβεια και να μοιάσετε αληθινά σ' Εμένα. Θα σας μεταμορφώσουν σε θεούς,3 μεταμορφώνοντας τον νου, την ψυχή και την καρδιά σας για να ακτινοβολούν την Δόξα Μου, γιατί μέσα σας θα κατοικεί Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΟΝΤΙΑ,4 Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΜΟΥ. Και όποιος σας βλέπει, θα διακρίνει Εµένα, όχι εσάς. Σε όλα, θα είµαστε ένα. Το Φως Μου, η χάρη Μου και οι αρετές Μου, που τις αποκτήσατε σβήνοντας τον εαυτό σας, θα χυθούν µέσα σας και θα πληµµυρίσουν την ψυχή σας σε τέτοιο βαθµό, που το πνεύµα σας θα αισθανθεί την Θεότητά Μου. Σας εξήγησα κάποτε πως, όπως επιτρέπεται στη νύφη που εισέρχεται στον Νυµφώνα, να σηκώσει το πέπλο του Νυµφίου της και να ανακαλύψει πίσω από το νυφικό πέπλο την Θεότητά Του, το ίδιο θα συμβεί όταν προσελκύω µε τη χάρη την ψυχή σας στα φωτεινά Μου βάθη, όταν ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΑΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΆΓΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ, ένα θέαμα που προκαλεί δέος.
    Η ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΜΟΥ, φέρνει στην ψυχή τέτοιο σκοτάδι και τέτοια αδυναµία να διακρίνει το σωστό από το λάθος, που γίνεται εµπόδιο στη χάρη, και αν η ψυχή αυτή δεν καθοδηγηθεί,5 θα παραµείνει στο σκοτάδι. Για να ανακτήσει τη χάρη και το Φως, η ψυχή αυτή θα πρέπει να πασχίζει συνεχώς. Μια δύσκολη πνευµατική ανάβαση αλλά όχι ακατόρθωτη. Βασούλα, εσύ κι Εγώ θα συνεχίσουµε να εργαζόµαστε µε τον τρόπο αυτό για το όφελος της Εκκλησίας Μου. Η Ψυχή µου υποφέρει με όλα αυτά που βλέπω γύρω μου.6 Συνέχισε να εργάζεσαι μαζί Μου, βρίσκω ευχαρίστηση στη μηδαμινότητά σου. Να θυμάσαι ότι είμαι ένας απέραντος Ωκεανός Ελέους. Ο Ων είναι μαζί σου. IC

    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/2003/
    .....................
    Το Άγιο Πνεύμα Μου μίλησε σε όλους σας επανειλημμένα ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΣΤΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΗΘΡΑ. Αρωμάτισα το σύμπαν, μυρώνοντας όλη τη δημιουργία Μου. Επέτρεψα σε όσους ήθελαν να Με γνωρίσουν, να Με πλησιάσουν και να εισπνεύσουν από το στόμα Μου τις αναγκαίες χάρες για να παραμείνει γαλήνια η ψυχή τους και η καρδιά τους μπολιασμένη σε Μένα και το Νόμο Μου…
    Ποιος άλλος θα μπορούσε να δώσει στην ψυχή τόση γαλήνη και ελευθερία από το Άγιο Πνεύμα Μου; Ποιος άλλος θα μπορούσε να εξυψώσει την ψυχή σας στο Θείο από τη δική Μου καλοσύνη και την άφατη ΣΥΓΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΜΟΥ;
    Σας δίδαξα όλους και σας υπενθύμισα αυτό που πάντοτε έλεγα: ότι δεν είμαι μόνο ο υπέρτατος Κυρίαρχος της ψυχής σας αλλά και ο Φίλος σας συγχρόνως, που σας επιτρέπει να μπαινοβγαίνετε στις αυλές Μου, να εκφράζεστε και να Μου δίνετε τη γνώμη σας, ακόμη και να βασιλεύετε μαζί Μου. Με τη χάρη σε ανύψωσα, για να γίνεις ένα κατά χάριν τέκνο όπως ο Λόγος είναι Υιός εκ γενετής…
    Άραγε μπορείς, εσύ που Με διαβάζεις, να πεις: "Έμαθα πώς να κατέχω τον Κύριο, Αυτόν που έγινε πατέρας μου και με έκανε να Τον γνωρίσω, χωρίς ποτέ να χάσει την υπερβατικότητά Του; Αυτός που περικλείει όλα τα δημιουργήματα και με το λαμπρό Του Φως τα γεμίζει όλα χωρίς να περιορίζεται από τα όριά τους, με κατέχει κι Αυτός και όλα τα κυβερνάει μέσα μου ώστε να είναι σύμφωνα με το θείο Του Θέλημα;" Όλα, ναι, όλα όσα πηγάζουν από Εμένα, περιστρέφονται γύρω από την θεϊκή Αγάπη.
    Όπως είπα προηγουμένως, για να μπορεί κανείς να προφέρει τα λόγια αυτά, πρέπει να λάβει ανεκτίμητη χάρη. Αν είσαι ανίκανος να προφέρεις τα λόγια αυτά, άφησέ τα όλα πίσω σου και έλα τώρα σε Μένα και μετανόησε! Ύστερα, άφησε το Άγιο Πνεύμα να κατέβει επάνω σου και να σε πλημμυρίσει με το Φως Του, μετατρέποντας την ψυχή σου σε Ναό…
    ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΤΕΝΙΣΗ ΕΜΟΥ, ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ.
    ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ.
    7 Αυγούστου, 2002

    Όποιος ζει μέσα στο Φως γίνεται μέρος του Φωτός
    12-15 Δεκεμβρίου 2003

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτρέψτε λοιπόν στο Άγιο Πνεύμα Μου να σας ελκύσει στη Βασιλεία Μου και στην Αιώνια Ζωή. Μην αφήσετε το κακό να κερδίσει περισσότερη δύναμη πάνω σας κι έτσι να πεθάνετε. Αν χρειαζόταν, θα έδινα και πάλι τη ζωή Μου ανά πάσα στιγμή και χωρίς δισταγμό για να σας σώσω. Επιτρέψτε στο Άγιο Πνεύμα Μου να καλλιεργήσει τη γη σας και να φτιάξει μέσα σας έναν επίγειο Παράδεισο. Αφήστε το Άγιο Πνεύμα Μου να φτιάξει μια ΝΕΑ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΑΣ ΩΣΤΕ Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΓΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ. Τότε η Δόξα Μου θα λάμψει πάλι μέσα σας και όλοι οι θεϊκοί σπόροι που έσπειρε μέσα σας το Άγιο Πνεύμα Μου, θα βλαστήσουν και θα μεγαλώσουν στο θείο Μου Φως. Επιτρέψτε στο Άγιο Πνεύμα Μου να έρθει σε σας σαν φωτιά που βρυχάται και να σας εξαγνίσει καίγοντας όλα τα ξερά χόρτα 5 που απομένουν μέσα σας και να τα αντικαταστήσει με ουράνια φυτώρια και ευχάριστα αμπέλια. 6 Τότε, από κείνη τη μέρα Εγώ ο Ίδιος θα είμαι ο φύλακάς τους...

    Ας Με φωνάξει η παλιά σας γη που δεν είναι τίποτε άλλο από ερήμωση και θα σπλαχνιστώ την ασχήμια σας.... Τα λιγοστά δένδρα που σας απομένουν τώρα είναι ξερά και σπασμένα, έτοιμα να ριχτούν στη φωτιά. Γι' αυτό λοιπόν επιτρέψτε στο Άγιο Πνεύμα Μου να μετατρέψει την ψυχή σας σε έναν άλλο παράδεισο, σε μια Νέα Γη, που θα την κάνουμε κατοικία Μας. 7 Γιατί να, ο χειμώνας πέρασε και τα λουλούδια εμφανίζονται πάνω στη γη σας. Βλέπετε; Το αμπέλι σχηματίζει τα πρώτα του λουλούδια που σκορπούν την ευωδία τους - αυτός είναι ο Παράδεισός Μας, ο Ουρανός Μας. Θα έρθουμε στον Κήπο Μας για να μαζέψουμε όλους τους καρπούς του. Θα έρθουμε στον Κήπο Μας και θα αναπαυθούμε ανάμεσα στις αρετές σας που θα μοιάζουν με πηγές, πηγάδια ζωντανού νερού, κατάφυτες κοιλάδες με όλα τα λιβανοφόρα δένδρα, με βοσκοτόπια και αμπέλια, βουνά από μύρο. Επειδή η ταπεινοφροσύνη Μας ευχαριστεί και η αγάπη Μας θέλγει, η Ειρήνη Μας τιμά και η χαρά Μας γοητεύει. Γιατί όλοι οι καρποί είναι αρετές που είναι ευχάριστες στα Μάτια Μας.

    Επιτρέψτε λοιπόν στο Άγιο Πνεύμα Μου να σας πειθαρχήσει και να σας δείξει ότι η ορθή διδασκαλία είναι Ζωή. Κάνετε χώρο στο Άγιο Πνεύμα Μου για να ριζώσει στο μέσον της ψυχής σας και να φυτρώσει εκεί, εκεί που υπήρχαν χιλιάδες βάτοι και αγκάθια. Το Άγιο Πνεύμα Μου θα είναι μέσα σας το Δένδρο της Ζωής, και η Βασιλεία Μου, που θα κερδίσετε με την ευσπλαχνία Μου, θα σας οδηγήσει να κερδίσετε την αφθαρσία και τη θέωση για να έχετε αιώνια ζωή.
    ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΗ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΗΣΩ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΜΟΥ


    3 Απριλίου, 1995

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθαρίστε τις καρδιές σας και οι Ουρανοί θα λάμψουν επάνω σας. Σε παρατηρώ από ψηλά, πόλη της Παράδοσης. Έχεις εφαρμόσει την ακριβή τήρηση του Νόμου της Πρώτης Μου Εκκλησίας, σήμερα όμως είσαι τυφλωμένη από την επίδειξη και δίνεις λίγη ή καμιά σημασία στις σπουδαιότερες εντολές του Νόμου Μου: την Ευσπλαχνία! την Αγάπη! την Ταπεινοφροσύνη!
    και ένα πνεύμα Συγνώμης.
    Η θλίψη Μου είναι μεγάλη και στενάζω ενδόμυχα, καθώς προσμένω να ζητήσετε τα μεγαλύτερα δώρα του Πνεύματός Μου. Κουράστηκα να σας βλέπω να μιλάτε για πνευματικά πράγματα χωρίς πνεύμα. Αν σήμερα είχαν καταλάβει τα βάθη του Πνεύματος Μου κι αυτά που βαραίνουν περισσότερο, θα είχαν επίσης δεχθεί και τα δώρα του Πνεύματος Μου. Αλλά η υπερηφάνεια που διατηρείτε μέσα σας Με πληγώνει ακατάπαυστα. Σας εμπιστεύθηκα χιλιάδες ψυχές να τις διδάξετε και να τις βοηθήσετε με ήπιο τρόπο, προσελκύοντάς τες στην Καρδιά Μου, θυμίζοντάς τους την Τρυφερότητά Μου, την Αγάπη Μου και τη μεγάλη δίψα Μου γι' αυτές, εσείς όμως τις κρίνετε βιαστικά και τις φορτώνετε με φορτία βαριά που δύσκολα σηκώνονται, ενώ εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε ούτε με το δάκτυλό σας να τα κινήσετε! Στην εποχή Μου ήμουν η πέτρα του σκανδάλου και σήμερα το Άγιο Πνεύμα Μου είναι πάλι η πέτρα του σκανδάλου για πολλές ιερατικές Μου ψυχές.

    Τα Μάτια του Κυρίου, σας βεβαιώνω ότι δεν είναι στραμμένα μόνο στους δίκαιους και τους ενάρετους, τα Μάτια Μου στρέφονται επίσης και στους άθλιους και σ' αυτούς που ονομάζετε ανάξιους. Τα αστέρια από τον ουρανό θα πέσουν σύντομα στη γη και οι δυνάμεις τ' ουρανού θα σειστούν και εσείς ακόμη θα έχετε άγνοια. ΤΟΥΤΗ Η ΓΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ και εσείς θα φεύγετε ακόμη μακριά από το Πνεύμα Μου.

    Ωστόσο, αν ακόμη και σήμερα ταπεινώσετε τους εαυτούς σας και ειλικρινά παραδεχθείτε ότι είστε αμαρτωλοί και ανάξιοι, θα αφαιρέσω το πνεύμα του λήθαργου που πλανιέται πάνω από τη χώρα σας! Ονομάζετε τους εαυτούς σας πλούσιους, δείξτε Μου τότε τα πλούτη σας. "Πείνα" είναι η μόνη λέξη που ακούω από τη χώρα σας. "Πείνα" είναι γραμμένο επάνω σας. Αν ονομάζετε τους εαυτούς σας πλούσιους, πού είναι τότε οι ένδοξες βοσκές σας; Γιατί σκοντάφτω πάνω σε νεκρά σώματα που φθίνουν; Πώς γίνεται και δεν ακούω κανένα ήχο να βγαίνει από εσάς; Το Άγιο Πνεύμα Μου μέσα στην Απέραντη Ευσπλαχνία Του κατεβαίνει τώρα να σας θρέψει όλους και να γεμίσει το πνεύμα σας με το Ουράνιο Μάννα Μου. Σαν Ποιμένας θα φροντίσω τα πρόβατά Μου που σκόρπισαν, με αιώνια Αγάπη θα επιδέσω τις πληγές τους, θα στηρίξω τα αδύνατα και τα κουρασμένα κι αυτά που δεν ποιμαίνετε πια.

    Θα παρηγορήσω τα παιδιά Μου. Γι' αυτό μη Με παρεμποδίζετε και μη γίνεστε εμπόδιο, σ' αυτό τον καιρό του Ελέους. Μην αντιφάσκετε με αυτά που διδάσκετε για το Πνεύμα Μου. Σας τα είπα τώρα όλα αυτά πριν έρθει η Ημέρα Μου. Θα ακούσω άραγε: "Θεέ, να 'μαι! Έρχομαι να μετανοήσω! Θα πάψω να προσβάλλω το Πνεύμα της Χάριτος, γιατί ξέρω πως αν το κάνω, θα τιμωρηθώ αυστηρά." Αν μιλώ, είναι για τη σωτηρία σας και αν σας επιπλήττω είναι εξαιτίας
    του μεγαλείου της Αγάπης Μου για σας.
    ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΕΡΕΙΣ


    18 Φεβρουαρίου 1992
    http://www.tlig.org/el/messages/701/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. - Παιδί Μου, άκουσε και γράφε:

    ΕΙΜΑΙ Η ΆΠΕΙΡΗ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ, αλλά ο λαός Μου συσσωρεύει μέσα στην Εκκλησία Μου τη μια προδοσία πάνω στην άλλη. Θα παραμείνω σιωπηλός; Το Σώμα Μου, από τα Πόδια ως το Κεφάλι, πάσχει και αγωνιά. Οι Πληγές Μου είναι εντυπωσιακές και χλευάζομαι από τους δικούς Μου. Ένα μεγάλο και αμέτρητο πλήθος οδεύει στο χαμό του, πολλές ιερατικές Μου ψυχές περιφρονούν την ευσέβεια. Έχω δώσει προειδοποιήσεις από τον καιρό της Φατιμά μέχρι σήμερα. Άδειασα επάνω σου την Καρδιά Μου, γενεά, αλλά πολλοί από σας ξέχασαν τα λύτρα που πλήρωσα για να σας ελευθερώσω… 1 4 Μαρτίου 1992
    ...............
    ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΕΠΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΣ ... ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ


    19 Ιουνίου 1995

    Γιοι Μου, κόρες Μου, πλησιάστε Μας σιωπηλοί για να αποκτήσετε τα δώρα που μπορούμε να σας προσφέρουμε. ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΑΣ.

    Μην ακολουθείς τους συλλογισμούς της ανθρώπινης σοφίας, που στηρίζονται στο ανθρώπινο πνεύμα, γιατί θα τρέφεις μέσα σου μια οχιά. Πλησίασέ Μας αντίθετα για να αποκτήσεις τα Δώρα του Πνεύματος, που μπορούν να μεταμορφώσουν την ψυχή σου σε έναν ουρανό για Μας. Ζήτησέ Μας με την καρδιά σου και θα λάβεις. Αναγνώρισέ Μας στην ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑ και θα ονομαστείς "παιδί Μας, δικός Μας". Θα μετατρέψουμε την ψυχή σου σ' ένα ζωντανό αντίγραφο της Αγιότητάς Μας, σε μια ορατή εικόνα του Αόρατου, σε μια έλξη προς όλα τα ιερά πράγματα που σου φανερώθηκαν εξαρχής για τη σωτηρία σου.

    Άκουσε και κατάλαβε: Θέλεις να συγγενεύσεις με το Άγιο Πνεύμα της Συμβουλής και να είσαι βέβαιος ότι θα κερδίσεις τον παράδεισο; Αναγνώρισέ Μας στην ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑ και θα υψωθείς από τους αγγέλους Μας για να ανακαλύψεις Αυτόν που Είναι. Ζήτησε να σου δοθεί συμβουλή και θα σου δοθεί η συμβουλή να κάνεις το καλό όλες τις μέρες της ζωής σου. Η Βασιλεία είναι ετοιμασμένη για σένα που κάνεις το καλό. Μάθε να ανταποδίδεις το κακό με το καλό. Γνωρίζεις τις εντολές και γνωρίζεις επίσης ότι στις δύο σπουδαιότερες συνοψίζεται όλος ο Νόμος και οι προφήτες. Δεν χρειάζεται να είστε ούτε πλούσιοι ούτε σοφοί για να εισέλθετε στη Βασιλεία Μου. Η Βασιλεία Μου δίνεται στους πτωχούς τω πνεύματι και σ' αυτούς που φωνάζουν: "Θεέ, ελέησέ με, τον αμαρτωλό." Η Βασιλεία Μου δίνεται στους μικρούς και στους ταπεινούς που ξέρουν να φωνάζουν: "Αββά!" Αναζήτησέ Με, τον Κύριό Σου, είμαι η Αγάπη.

    Αναζητήστε την Αγάπη, όλοι εσείς οι ταπεινοί της γης που υπακούτε στις Εντολές Μου. Ζητήστε το Πνεύμα Μου της Συμβουλής που θα σας κάνει να επιθυμείτε την ακεραιότητα, την ταπεινότητα, την πιστότητα και την καλοσύνη, ώστε τα βήματά σας να μην σας παρασύρουν σε άδικες πράξεις. Με αλάνθαστο τρόπο, το Πνεύμα Μου της Συμβουλής θα σας γνωρίσει το Νόμο Του και θα σας συμβουλεύσει με αυτά τα λόγια: "Μην εξισώνετε κανένα με το Θεό, υπηρετήστε το δίκαιο, ανακουφίστε τους καταδυναστευμένους, μη βλάπτετε κανένα αλλά αγαπάτε και βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Μη θλίβετε και μη βασανίζετε τη χήρα και μη δείχνετε σκληρότητα στο ορφανό. Εφαρμόστε την καλοσύνη και μην είστε σαν τους μοχθηρούς και τους κακούς που βλάπτουν την ψυχή τους βλάπτοντας τους αβοήθητους. Μην εναντιώνεστε ποτέ στο Θεό σας, αλλά σκύβετε το κεφάλι και λυγίζετε το γόνατο μπροστά στην Αγία Του Παρουσία. Μην ανταλλάξετε ποτέ την Καθημερινή Του Θυσία, ακόμη και με όλα τα βασίλεια του κόσμου και τα μεγαλεία τους. Δώστε προσοχή σ' αυτές τις συμβουλές και θα ευωδιάσετε και η ευτυχία σας θα γίνει σαν ποτάμι που θα διακλαδίζεται σε πολλά ποταμάκια. Αυτά τα ποταμάκια θα αναγγέλλουν και θα συμβουλεύουν τους άλλους να ζητούν τη Βασιλεία Των Ουρανών και τη δόξα ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ, που θα στολίσει για πάντα το πνεύμα σας με τη Λαμπρότητά Μας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συνεχεια.............
    Δεν έχω τη δύναμη να σώσω; Με μια λέξη ευλογώ και σώζω. Γι' αυτό μη μένεις αβοήθητος. Μπορώ να σου δώσω το Πνεύμα Μου της Ανδρείας. Δεν δίνεται μόνο στους αγγέλους Μου, αλλά και σε σένα επίσης. Άνοιξε την καρδιά σου και άκουσε. Ζήτησε και θα σου δοθεί. Μπορώ να σε κάνω να κηρύξεις το Λόγο Μου και την τρισευλογημένη Μου Παράδοση στο έπακρο των δυνατοτήτων σου, με τη δύναμη του Πνεύματος της Ανδρείας. Μακάριος εσύ που θα αποκτήσεις το Δώρο Μου 5 και με αυτό το Δώρο θα αποκτήσεις τη δύναμη να ζεις με την υπακοή της πίστης, με ορθότητα, χαρά και ειρήνη. Μη μένεις λοιπόν αβοήθητος και μη φοβάσαι. Σου λέω, μη φοβάσαι τους σαρκασμούς των ανθρώπων και να μη σε πτοούν οι προσβολές τους, επειδή ο σκώρος θα τους φάει σαν ρούχο, αφού εξαρχής ήταν σε κοινωνία με τον Πονηρό. Εγώ θα είμαι η Δύναμή σου και δεν θα βαδίζεις πια μόνος. Εγώ κι εσύ, εσύ κι Εγώ, θα σηκώσουμε μαζί τους σταυρούς που σου δίνονται για τον εξαγιασμό σου. Το Πνεύμα Μου της Ανδρείας μπορεί να σε ντύσει με τη Δύναμή Μου για να μαρτυρήσεις την Αλήθεια, το Άλφα και το Ωμέγα, με ζήλο και με θάρρος.

    Το Άγιο Πνεύμα Μου της Ανδρείας μπορεί να σε βοηθήσει να υπερνικήσεις όλα τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σου και σε εμποδίζουν να Με πλησιάσεις. Με τη δύναμη του Πνεύματός Μου θα γίνεις σαν πολεμιστής, γεμάτος θάρρος και δύναμη. Ενισχυμένος με τη δύναμή Του, θα ενισχύσεις το Ιερό Μου ενάντια στον εχθρό κι ενάντια στην ανομία. Σαν ήλιος θα λάμπεις μπροστά στην τρισάγια Παρουσία Μας. Σαν φλόγα, τα λόγια σου θα ανάβουν σαν λαμπάδα. Σαν σπαθί που κόβει και διαπερνά, οι προφητείες σου θα χτυπούν και θα παρασύρουν τα βασίλεια της οικουμένης στον αφανισμό τους.

    Με τη δύναμη του Πνεύματός Μου θα φτάσεις το απρόσιτο, θα κατορθώσεις το ακατόρθωτο. Κάθε κατόρθωμά σου θα δείχνει το μεγαλείο Μας μέσα στην ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΟΞΑ. Γι' αυτό μη λες: "Πού, μα πού θα βρούμε αρκετή δύναμη και σθένος για να δοξάσουμε το Θεό;" Τα θαυμαστά Μου Έργα ανήκουν στο χώρο του Πνεύματος, Αόρατου μεν αλλά ορατού μέσω της ισχυρής Του ενέργειας, Απρόσιτου στην αφή κι όμως ολόγυρά σας και μέσα σας. Ποιός θα επιχειρήσει να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο κινείται το Πνεύμα Μου; Ζήτησε από το Άγιο Πνεύμα Μου της Ανδρείας να σου δώσει τη λαμπρή Του ισχύ για τα Συμφέροντά Μου κι Εγώ θα σου μεταδώσω ανεπιφύλακτα αρκετή δύναμη για να μετέχεις μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη μάχη των καιρών σας, και να πολεμήσεις το κακό και τη βλασφημία, τη διαστρέβλωση του Λόγου Μου και την ανταρσία απέναντι σε κάθε τι άγιο.

    Τόλμησε να Μου ζητήσεις να σου δώσω το Πνεύμα της Ανδρείας για να μπορέσεις να απλώσεις το χέρι σου στο ποτήρι που θα σου προσφέρω. Αυτά πρέπει να ζητάς μπροστά στους Αγίους Μου και στην Τριαδική Μας Αγιότητα, κι εσύ τότε θα έχεις αντοχή και καρτερία στη μάχη της Μεγάλης Ημέρας 6 για να γίνεις ο υπερασπιστής της Αλήθειας, ώστε όλος ο κόσμος να γνωρίσει την αγία και ομοούσιο Τριαδικότητά Μας. Κι Εμείς θα προσκαλέσουμε τον καθένα τους να εισδύσει στο μυστήριο της Αληθινής Γνώσης της Αγίας Μας Τριαδικότητας, στολίζοντάς τον με χάρη και ομορφιά και με επίσημη στολή, τα πλουσιότερα ενδύματά Μας:

    Τη Θέωση που απορρέει από Εμάς και τους οδηγεί στην Αιώνια Ζωή.

    Το Φως το τρισάγιο, που θα ακτινοβολεί στην ψυχή τους και το σώμα τους για να ζουν παντοτινά ενωμένοι με Εμάς.

    Την Αλήθεια και την Αγάπη, για να γνωρίσουν τον αληθινό Τρισάγιο Θεό.

    Την Πίστη, που νικάει όλο τον κόσμο και θερίζει την Αιώνια Ζωή.

    Έλα, έλα εσύ που λες: "δεν μπορώ να κερδίσω τη λύτρωση γιατί δεν έχω την ευσέβεια για να εισέλθω στη Βασιλεία του Θεού." Ζήτησε με την καρδιά σου το Δώρο της Ευσέβειας και θα το αποκτήσεις. Πες:
    Άγιο Πνεύμα, της Ζωής Χορηγέ,
    Άγιο Πνεύμα, Τρισάγιο,
    κάνε και η δική μου αγάπη να αυξηθεί
    για να γνωρίσω το Θεό και να κερδίσω
    τη Βασιλεία Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΑ ΕΠΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ


    1η Δεκεμβρίου, 1995
    http://www.tlig.org/el/messages/948/

    Βρες Με με απλότητα καρδιάς και η καρδιά σου ας προσκολληθεί στην αγιότητα, την ακεραιότητα και την αγάπη. Δίψασε για Μένα το Θεό σου, και το τείχος που σε εμποδίζει να Με πλησιάσεις θα γκρεμιστεί με την αγάπη σου. Θα φανεί τότε μπροστά στα μάτια σου Εκείνος που λαχταρούσε η ψυχή σου, που σου είναι πιο ακριβός απ' όλα τα πλούτη του κόσμου και από την ίδια σου τη ζωή, ο Ευλογημένος και ο μοναδικός που εξουσιάζει τα πάντα, ο Απαράμιλλος, Ο ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ, ο Ακαταμάχητος και Ένδοξος, ο Ασύγκριτος, για να σε υποδεχθεί στη Βασιλεία Του.

    ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΝΥΜΦΙΟΥ (ΙΙ); (Συνέχεια)


    Κυριακή της Πεντηκοστής, 7 Ιουνίου 1998
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1998/
    Ελάτε να Με βρείτε με απλότητα καρδιάς και στερεώστε επάνω Μου την καρδιά σας. Μην έρχεστε κοντά Μου με δυσπιστία ή με κάποια υψηλή ρητορική τέχνη. Μη Με προσεγγίζετε με έπαρση, ανηθικότητα ή δόλο, όποιος έρχεται με τον τρόπο αυτό, ποτέ δεν Με κατέχει και δεν Με βλέπει, όμως οι ψυχές που βαδίζουν στο φως της μετάνοιας και της αθωότητας, δεν θα στερηθούν την παρουσία Μου.

    Θα σπεύσω κοντά τους από τη Δόξα Μου μέσα σε λαμπρό φως, συνοδευόμενος από μυριάδες αγγέλους, για να τις θεραπεύσω, να τις ανανεώσω και να τις ενώσω με το Πνεύμα Μου, ώστε να κληρονομήσουν τη Βασιλεία Μου. Άνθρωποι από σάρκα και αίμα δεν μπορούν να κληρονομήσουν τη Βασιλεία Μου, ούτε αυτό που είναι φθαρτό μπορεί να κληρονομήσει την αφθαρσία. Για να σας κάνω λοιπόν να αντιληφθείτε ποιος είναι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΘΕΟΣ, θα θεραπεύσω την ενοχή σας και θα σας πλημμυρίσω σαν ποτάμι, δροσίζοντας την ξηρασία σας και την στειρότητά σας. Κανείς δεν είναι άξιος να δει το Θεό. Πραγματικά, ακόμη κι αν υπήρχε κάποιος ανάμεσά σας τέλειος, αν δεν είχε τη Σοφία και το Φως που πηγάζουν από Μένα, θα ήταν πάλι ένα μηδέν. Τα βάθη του Θεού είναι πλούτη που δεν προέρχονται από τον κόσμο αυτό και δεν μπορείτε να τα συγκρατήσετε χωρίς Εμένα. Ανεξερεύνητες είναι οι αποφάσεις Του και ανεξιχνίαστα τα σχέδιά Του, δίχως Εμένα.

    Όμως αν Μου επιτρέψετε να διεισδύσω στη νοημοσύνη σας για να Με γνωρίσετε συνειδητά, θα σας διαπλάσω σύμφωνα με τη δική Μου εικόνα, για να γίνετε πραγματικά αρεστοί στα μάτια Μας. Ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να μεταμορφώσω το νου σας για να έχετε το νου του Χριστού, είναι η εγκατάλειψή σας σε Μένα. Τότε μόνο θα μπορείτε να διακρίνετε ποιο είναι το Θέλημά Μου, το καλό και αρεστό σ' Εμάς και τέλειο… Μην αφήνετε λοιπόν τη σάρκα 10 σας να διαμαρτύρεται… Μολονότι φαίνομαι απρόσιτος για το ανθρώπινο μάτι και απροσπέλαστος, τελείως αόρατος, αφήνομαι να γίνω ορατός με απόλυτη καθαρότητα.

    Προφέρω λόγια σοφά κι όπως ο φίλος εκμυστηρεύεται στο φίλο του, κι Εγώ σας εκμυστηρεύομαι τα μυστικά Μου χωρίς να σας κρύψω τίποτε. Σας κοιτάζω πρόσωπο με πρόσωπο κι Εγώ, ο άμορφος, παίρνω μορφή στο πνεύμα σας. 11


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ


    20 Ιουλίου 1992
    http://www.tlig.org/el/messages/730/

    Από την αρχή, ζήτησα απ' όλους σας να ζείτε μια άγια ζωή αφού είμαι άγιος. Σας ζήτησα, αγαπημένοι, να αλλάξετε ζωή για να κληρονομήσετε τη Βασιλεία Μου. Όταν οι άγγελοί Μου, που είχαν το ανώτατο αξίωμα, επαναστάτησαν εναντίον Μου και ο αφανισμός κατέλαβε τους καλύτερους ανάμεσά τους, δεν γλύτωσαν τη Δικαιοσύνη Μου. Ρίχτηκαν στον κάτω κόσμο όπου περιμένουν την Ημέρα της Κρίσεως. Και αυτοί επίσης θα κριθούν μπροστά στα μάτια όλων, και αχ! … τι φοβερό θέαμα θα είναι αυτό! Θα κριθεί ο καθένας ανάλογα με αυτά που έκανε και αυτά που δεν έκανε. Μπροστά στο Θρόνο Μου θα στέκονται όλοι σιωπηλοί και έντρομοι, γιατί η Ημέρα αυτή της τελικής Κρίσεως θα είναι τόσο φοβερή που θα τρέμουν όλοι από φόβο μπροστά στον Ανώτατο Κριτή που είμαι Εγώ.

    Θα δείτε όλοι τον τεράστιο αριθμό ΤΩΝ ΠΕΠΤΩΚΟΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ που διώχθηκαν από τον ουρανό και πολέμησαν με πίκρα και φθόνο τον αρχάγγελο Μιχαήλ και τους αγγέλους του. Ναι, τα μάτια σας θα δουν τους αντιπάλους Μου, τους αντιπάλους του Αγίου, του Χρισμένου. Θα δείτε όλοι αυτούς τους ΠΕΠΤΩΚΟΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΕΩΣΦΟΡΟΥ, του αρχέγονου όφη που προσπάθησε να αποπλανήσει τους γιους και τις κόρες Μου. Θα δείτε τα πλήθη εκείνων που μόλυναν το Όνομά Μου και παρέβησαν το Νόμο Μου, εκείνων που αρνήθηκαν να υψωθούν και να τραφούν από την Αγιότητά Μου και προτίμησαν να σφραγιστούν στο μέτωπο από τον Απατεώνα… 1


    ....
    ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΩΝΕΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΛΩΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΩΡΑ
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ


    8 Νοεμβρίου 1989

    Άκου και γράφε: Τους αμπελώνες Μου θα τους απλώσω ακόμη πιο πολύ τώρα, εφόσον αυτή η γενεά έχει τόση έλλειψη πνευματικότητας κι οι άνθρωποι είναι ανίκανοι να ξεχωρίσουν το δεξί τους χέρι από το αριστερό. Εφόσον είναι καλυμμένοι και ζουν στο σκοτάδι, έρχομαι με αυτό τον τρόπο να σας επισκεφθώ όλους. Επιστρέφω σύντομα και κανείς δεν μπορεί να Με σταματήσει. Aκόμη κι όταν αυτοί που είναι υποταγμένοι στη δύναμη του θηρίου στέλνονται ως ολοκαύτωμα για να ποδοπατήσουν τους Αμπελώνες Μου, Εγώ, με τη Δύναμή Μου, θα συνεχίσω ακόμη περισσότερο ν' απλώνω αυτούς τους Αμπελώνες. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΕΠΤΩΚΟΤΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ. Επιπλέον η γη αισθάνεται τους κραδασμούς αυτής της Μάχης. Κανένας δε θα Μ' εμποδίσει να θρέψω τα πρόβατά Μου. Δεν είμαι μόνο λόγια, Εγώ, ο Κύριος, είμαι Δύναμη.

    Δεν έρχομαι στη γενεά σας με απειλές, έρχομαι να ζητήσω τη μεταστροφή σας, έρχομαι να λάμψω επάνω σας. Κατεβαίνω σ' εσάς γεμάτος Έλεος και με Μεγάλη Αγάπη έρχομαι να σας επαναφέρω κοντά Mου. Εγώ, ο Κύριος, είμαι Θεός Αγάπης και Ελέους. Καταλάβετε επιτέλους ότι Εγώ, ο Κύριος, θα μετατρέψω σε αμπελώνες την άγονη γη σας. Λίγος καιρός έμεινε τώρα, πολύ λίγος καιρός κι Αυτός που περιμένετε να έρθει, θα έρθει. Δε θα καθυστερήσω, η Ώρα Μου επίκειται. Δεν πέρασε πολύς καιρός που σας έδωσα την Υπόσχεση της Επιστροφής Μου και σας διαβεβαιώνω όλους, ότι είμαι στο δρόμο της επιστροφής Μου σ' εσάς. Η Αγάπη επιστρέφει, η Αγάπη θα επιστρέψει σ' εσάς ως Αγάπη. Εγώ, ο Κύριος, είμαι η Αγάπη και θα παραμείνω ανάμεσά σας. Προσπαθήστε να καταλάβετε, προσπαθήστε να διακρίνετε τους Καιρούς. Σας διαβεβαιώνω, αν δε μετανοήσετε, νηστέψετε και προσευχηθείτε αδιάλειπτα, θα είστε ανίκανοι να δείτε το Φως Μου. Φάτε τους καρπούς Μου όσο είναι ακόμη καιρός, μεταστραφείτε και ζείτε άγια.

    Μην παύετε ποτέ να προσεύχεστε, το Άγιο Πνεύμα Μου θα συνεχίσει να εκχέεται πάνω στην ανθρωπότητα. Διαβάστε τα Σημεία των Καιρών, είμαι Παρών σε όλους τους Καιρούς. Έλα, κόρη Μου, η Αγάπη σε αγαπά απέραντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από την αρχή σας είχα δώσει τις Εντολές Μου, σας είχα ζητήσει να Με αγαπάτε, τον Κύριο σας, με όλη την καρδιά σας, με όλη την ψυχή σας και με όλο το νου σας. Σήμερα, σας ζητώ να Μου επιτρέψετε να αγγίξω την ψυχή σας, ώστε η καρδιά σας να μπορέσει να Με υμνήσει και να Μου πει ότι ούτε θάνατος, ούτε ζωή, ούτε άγγελοι, ούτε άλλες ουράνιες δυνάμεις, ούτε παρόντα, ούτε μέλλοντα, ούτε κάτι άλλο είτε στον ουρανό, είτε στον Άδη, ούτε κανένα άλλο δημιούργημα θα μπορέσουν ποτέ να μας χωρίσουν από την αγάπη σας για Μένα. Είμαι το οχύρωμά σας. Μάθετε ότι η Αγάπη Μου φανερώνεται και στον τελευταίο ανάμεσά σας. Μην ψάχνετε να βρείτε τη σωτηρία σας στο φως του κόσμου, αφού ξέρετε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να σας δώσει τη Ζωή.

    ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ θα βρίσκεται στη θέση του και η ψυχή σας θα ανανεωθεί με το Υπερβατικό Μου Φως, επειδή Εγώ ο Πατέρας σας, σκοπεύω να επανορθώσω τη μνήμη της ψυχής σας και να κάνω την καρδιά σας να Μου τραγουδήσει τη λέξη Αββά - Πατέρα! Σας λέω, δεν ανήκετε στον κόσμο, γιατί λοιπόν ξεγελάτε επανειλημμένα τους εαυτούς σας;

    Από καταβολής κόσμου, σας κάλεσα με το όνομά σας αλλά όταν σας πρότεινα ειρήνη, παγκόσμια ειρήνη, σχεδόν όλοι ήσασταν υπέρ του πολέμου. Κι όμως εκχέω τώρα επάνω σας το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας θυμίσω τα αληθινά σας θεμέλια και ότι όλοι σας είστε σπόρος Μου. Αλλά σήμερα ο σπόρος Μου είναι γεμάτος νεκρά λόγια... Είμαι ο Άγιος που σας κράτησε πρώτος. Έως πότε η ψυχή σας θα αντιστέκεται σ' αυτά τα Μάτια που σας είδαν πρώτα; Και έως πότε η ψυχή σας θα αρνείται τα απελπισμένα Μου καλέσματα; Πολλοί από σας ακόμη χαϊδεύουν το Βδέλυγμα της Ερημώσεως στα μύχια της ψυχής σας. Δεν μπορείτε να δείτε πως η Οχιά σας ξεγελάει επανειλημμένα ΟΠΩΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΑ; Ο Σατανάς σας υποβάλλει ακούραστα και ύπουλα να αποκόψετε όλους τους ουράνιους δεσμούς που σας συνδέουν με Μένα, τον Ουράνιο Πατέρα σας. Έχει υπνωτίσει τη μνήμη της ψυχής σας για να σας κάνει να πιστέψετε ότι είστε ορφανοί από πατέρα, δημιουργώντας έτσι ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, το Θεό σας. Ο Σατανάς θέλει να σας χωρίσει από Μένα και να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο που σας ενώνει μαζί Μου, και από τον οποίο χύνονται μέσα σας Ποταμοί Ζωής.

    Γενεά, δεν είσαι ακόμη αποφασισμένη για Μένα. Πότε θα αποφασίσεις να επιστρέψεις σε Μένα; Θέλεις να διαβείς το κατώφλι αυτής της Εποχής με πύρινη φωτιά, θειάφι και φλόγες που κατακαίνε; Πώς μπόρεσε η ψύχη σας να ανταλλάξει τη Δόξα Μου με μια ανάξια απομίμηση που ο πονηρός σας προσφέρει καθημερινά; ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΔΩΣΩ! Γιατί είστε όλοι τόσο πρόθυμοι να ακούσετε την Οχιά; Εσείς και Εγώ ξέρουμε ότι ο Σατανάς είναι ο πατέρας του ψεύδους, γιατί λοιπόν τον ακούτε ακόμη; Εγώ, ο Δημιουργός σας, είμαι ο Πατέρας σας και σας καλώ να επιστρέψετε σε Μένα. Πιστέψτε στα απελπισμένα Μου καλέσματα. Θα συνεχίσει η ψυχή σας να υποστηρίζει τον Αποστάτη ή θα καταδεχθείτε να κατεβείτε από το θρόνο σας και να μετανοήσετε; Είναι δική σας η απόφαση. Δεν μένει πια πολύς καιρός.

    Σας υπενθυμίζω να φυλάγεστε από τους ψευδοδιδασκάλους και τους ψευδοπροφήτες που φέρνουν στην ψυχή σας την ερήμωση και παρερμηνεύουν τα ευαγγέλια, λέγοντάς σας ότι το Άγιο Πνεύμα δεν είναι μαζί σας για να σας υπενθυμίζει τα θεμέλια σας και να σας υπενθυμίζει από πού προέρχεστε. Έχουν μετατρέψει την ψυχή σας σε μια έρημο και έχουν σκάψει ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, τον Πατέρα σας. Μην τους αφήσετε να μεγαλώσουν αυτή την έρημο μέσα στην ψυχή σας και να σας παραπλανήσουν πείθοντάς σας ότι σας άφησα ορφανούς. Αυτοί οι ψευδοπροφήτες έβγαλαν ψεύτη τον Υιό Μου Ιησού, και τα ευαγγέλια ένα κύμβαλο αλαλάζον, άδειο και έρημο. Τον Λόγο Μου τον μετέτρεψαν σε μνήμα που χάσκει. Φυλαχθείτε λοιπόν απ' αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους που σας λένε ότι το Άγιο Πνεύμα Μου δεν μπορεί να κατέβει και να επιτελέσει μέσα σας εκπληκτικά θαύματα.

    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΥΡΙΝΕΣ ΦΛΟΓΕΣ;
    ΜΕ ΟΛΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΑΓΙΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ


    13 Δεκεμβρίου, 1992

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ω, δημιουργία! Η Ψυχή Μου καταθλίβεται όταν πολλοί από σας απαρνιούνται την Καρδιά Της! Και οι Άγγελοί Μου τρέμουν για την ημέρα εκείνη που θα κρίνω αυτούς τους ανθρώπους! Για όσους αντίθετα Την τίμησαν και Την αγάπησαν, η Πόρτα της Καρδιάς Της θα είναι ανοιχτή για την είσοδό σας στον ουρανό. Και θα πω σε σένα που Την αγαπάς και Την τιμάς: "Έλα! Η αγάπη σου γι' Αυτήν ήταν στη γη τόσο μεγάλη, που μπορείς σήμερα να φτάσεις στο δωμάτιό σου και να υποκλιθείς μπροστά στον Άγιο Ναό Μου. 13 " Δημιουργία, αυτό το μεγάλο θαυμαστό Σημάδι 14 στον ουρανό, η Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο και κάνει τους δαίμονες να παραλύουν από φόβο, αυτό το μεγάλο θαυμαστό Σημάδι που φωτίζει τους ουρανούς τρομοκρατώντας το Σκοτάδι, 15 δεν είναι άλλη από τη Μητέρα Μου. Σε αντίθεση με το σκοτάδι, ανέδειξα την Παναγία αυτή Παρθένο να είναι για όλους σας τη νύχτα Πύρινη Στήλη που θα οδηγεί τα βήματά σας, και την ημέρα Ήλιος που θα φωτίζει το ζοφερό σας σκοτάδι.

    Την ημέρα εκείνη που συνελήφθην με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος στα παρθενικά Της σπλάχνα, όλοι οι δαίμονες παρέλυσαν έντρομοι, ενώ συγχρόνως στον ουρανό ένα μεγάλο πλήθος από τις επουράνιες στρατιές υμνούσαν τον Θεό και έψαλλαν:
    "ΔΟΞΑ ΕΝ ΥΨΙΣΤΟΙΣ ΘΕΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΓΗΣ ΕΙΡΗΝΗ, ΕΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ ΕΥΔΟΚΙΑ."
    Έτσι λοιπόν, από τον ουρανό κατέβηκα στον ουρανό, από το Θρόνο Μου, στο θρόνο Μου... Ναι, εκεί που ευδοκιμούσαν όλες οι αρετές θέλγοντας την Ιερή Μου Καρδιά με το άρωμα της τέλειας Αγάπης Της. Η Καρδιά της Τέλειας είναι απαράμιλλη και συνάμα αξιαγάπητη... Η Καρδιά Της, από τη στιγμή της άμωμης Σύλληψής Της, ήταν μια αδιάλειπτη προσευχή, ένα θυμίαμα εξιλέωσης, μια αδιάκοπη λατρεία προς τον Θεό. Είναι ο δικός Μου Αμπελώνας 16 τον οποίο καλλιέργησε το κραταιό Χέρι του Πατέρα Μου, για να ριζώσει σε αυτή τη γη η Άμπελος η Αληθινή.

    Πλησιάστε την Καρδιά της Ευλογημένης σας Μητέρας που είναι σαν ημέρα λαμπρή. Ελάτε να αντλήσετε από τις χάρες Της που είναι αναρίθμητες και από αυτή τη λάμψη που βγαίνει από τα Χέρια Της. Η Καρδιά Μου, γεμάτη χάρη και αλήθεια, έλαβε σάρκα μέσα στα γεμάτα χάρη και αλήθεια παρθενικά Της σπλάχνα. Και τώρα, οι δυο Καρδιές Μας ενωμένες, θα νικήσουν τη μεγάλη Συμφορά, όχι με τη σωματική δύναμη ή την ένοπλη βία, αλλά με την αγάπη και την θυσία.
    ________________________________________
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΤΟΝ ΗΛΙΟ
    25, Μαρτίου, 1996 - Ευαγγελισμός
    http://www.tlig.org/el/messages/chrono/1996/

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  14. 28 Ιανουαρίου 1995

    Μη θρηνείτε για υλικά πράγματα, 2 υψώστε τα μάτια στον ουρανό και η καρδιά σας ας γυρέψει τους Ουράνιους Νόμους Μου ώστε, με τη βοήθειά τους, η Βασιλεία των Ουρανών να εισέλθει στις καρδιές σας και το Θέλημά Μου να γίνει στις καρδιές σας όπως γίνεται στις καρδιές όλων των αγίων στον Ουρανό. Μέχρι σήμερα φωνάζω, όπως φώναξα κάποτε στην Ιερουσαλήμ: "Αν γνωρίζατε μόνο το Μήνυμα Ειρήνης που και σήμερα ακόμη σας προσφέρω, θα το αρπάζατε, δεν θα το αφήνατε να περάσει!" Όμως αυτά τα πράγματα είναι κρυμμένα από τους συνετούς και τους σοφούς και φανερώνονται σ' αυτούς που είναι παιδιά. Η Βασιλεία των Ουρανών φανερώνεται στους αθώους και τους ταπεινούς.

    Διορθώστε τις καρδιές σας και στο τέλος θα έχετε την ανταμοιβή σας Κι αν λέτε: "τι μπορούμε τώρα να Σου προσφέρουμε;" Σας λέω: "Προσφέρετέ Μου την καρδιά σας και θα βοηθήσω την ελλειπή σας πίστη. Ανοίξτε την καρδιά σας και θα τη μετατρέψω σε έναν ουρανό για Μένα, το Θεό σας, όπου θα μπορώ να δοξαστώ. Ελάτε να φάτε από τον καρπό που σας προσφέρω σήμερα όσο είναι καιρός ακόμη. Ελάτε σε Μένα, ο Κύριός σας είναι ήδη στο δρόμο της επιστροφής. Γι' αυτό σας λέω: ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟ ΌΝΟΜΑ ΜΟΥ. Σας ευλογώ όλους στο Όνομά Μου, αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας.

    ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΤΗ
    ΣΕ ΑΝΕΣΤΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΔΟΞΑΣΕΙΣ


    11 Ιουνίου, 1994
    ΗΠΑ South Hadley, MA


    - Κύριέ Μου;

    - Εγώ Είμαι. Έχε την Ειρήνη Μου. Άκουσε τη Φωνή Μου: κόρη, θα εμφυσήσω μέσα σου το Πνεύμα Μου και θα ανοίξεις το στόμα σου απόψε και τα Λόγια Μου θα ξεχυθούν σαν μάννα, τρέφοντας πλήθη. Θα γεμίσω το στόμα τους με την πνευματική Μου τροφή και, μόλις χορτάσουν, θα Με αινούν και θα με δοξάζουν. Πες τους ότι Εκείνος που κάθεται σε ένδοξο θρόνο, καλεί για ειρήνη, συμφιλίωση και αγάπη - θέλετε να εξυμνήσετε το Όνομα Μου; Τότε σηκωθείτε τώρα ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΦΙΛΙΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ. Ποτέ δεν θα είστε τόσο κοντά στην Καρδιά Μου απ' ό,τι αυτή τη στιγμή της συμφιλίωσης. ΑΦΟΠΛΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, νικήστε τον διχαστή για την υπόλοιπη ζωή σας… Ελάτε, το μόνο που σας ζητώ είναι αγάπη και ποτέ πια δεν θα σας κοιτάξω με αποδοκιμασία. Ευλογημένη, 1 κάθε λεπτό που μου δίνεις Μ' ευχαριστεί, γι' αυτό, Εγώ, ο Ιησούς, θα σε προφυλάξω από το να αποκτήσεις έπαρση…. 2 Μην αρνείσαι ότι θα προτιμούσες να ξεκουραστείς παρά να σου υπαγορεύω... 3

    ________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aγαπημένοι, εσάς που η Ψυχή Mου αγαπά, σας βεβαιώνω ότι επιθυμώ προσευχές που να βγαίνουν μεσ' από την καρδιά. Eπιθυμώ να προσεύχεστε για όλους τους επισκόπους και ιερείς. Eπιθυμώ ν' ακούτε όλες τις διδασκαλίες των αντιπροσώπων Mου. Eπιθυμώ να νηστεύετε και να κάνετε έργα μετανοίας, επιθυμώ να κοινωνείτε όσο πιο συχνά μπορείτε. Eπιθυμώ να εξομολογείστε τουλάχιστον μία φορά το μήνα. Eπιθυμώ να διαβάζετε καθημερινά ένα χωρίο από την Aγία Γραφή. Eπιθυμώ να επανορθώνετε για τους άλλους με θυσίες. Eπιθυμώ να προσεύχεστε το ροδάριο και αν είναι δυνατόν και τα τρία μυστήρια. Σκοπός Mου είναι να σας επαναφέρω στη θεότητά σας και να σας μάθω να ζείτε άγια, γιατί είμαι Άγιος, αυτές είναι οι Aρχές Mου.

    Eπιθυμώ την καθημερινή σας εγκατάλειψη. Eίμαι η Πηγή της Aγάπης και όλοι μπορείτε ν' αντλήσετε από την Kαρδιά Mου για να δώσετε αυτή την Aγάπη στους άλλους. Θέλω, επίσης, να μάθετε να Mε λατρεύετε και να θυμάστε συνεχώς την Παρουσία Mου. H Παρουσία Mου είναι κι αυτή ένα μυστήριο. Πρέπει να θυμάστε πάντα ότι δεν είστε ΠOTE μόνοι, είμαι πάντα μαζί σας. Πλησιάστε την τελειότητα... αυτή η άγονη γη ας ευδοκιμήσει... Δεν σας ζητώ πράγματα άγνωστα για σας, ούτε υπεράνω των δυνατοτήτων σας. Σας ζητώ ό,τι είναι άγιο και ό,τι έχω είναι Άγιο, το Σώμα Mου είναι Άγιο, ΕΛΑΤΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΦΑΤΕ ΤΗ ΣΑΡΚΑ MΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙΤΕ ΤΟ AΙΜΑ MΟΥ, γιατί όποιος έρχεται σε Mένα δε θα τον διώξω. Eγώ είμαι ο Άρτος της Zωής. Nα προσεύχεστε για να μη σας πλανέψει ο πονηρός, μην αφήσετε τα Mάτια Mου να τα σκιάσει η θλίψη. Διακηρύξτε ότι η Aγάπη Mου είναι μεθυστικότερη κι από κρασί. Θα σας θυμίσω ότι έχετε όλοι έναν Πατέρα στον Oυρανό, που σας αγαπά απέραντα και το Όνομά Tου είναι σαν το μύρο, που αναβλύζει απ' Aυτόν για να σας χρίσει και να σας ευλογήσει, το Όνομά Tου είναι Aγάπη. Eυλογώ τον καθένα σας, αφήνοντας το στεναγμό της Aγάπης Mου πάνω στο μέτωπό σας. H Aγάπη σας αγαπά και είναι μαζί σας κάθε μέρα που περνά. Nα είστε ένα.

    Tο Mήνυμα της Yπεραγίας Θεοτόκου:

    Eιρήνη σε σας. Aγαπημένα Mου παιδιά, κάνετε ό,τι σας ζητάει ο Kύριος. Προσευχηθείτε για τους υπόλοιπους γιους και θυγατέρες Mου, που είναι μακριά Mας, προσευχηθείτε για τη μεταστροφή τους. Γυρεύετε πάντα ό,τι είναι άγιο. Nα είστε σαν τα ηλιοτρόπια που γυρεύουν και στρέφονται στον ήλιο, ακολουθώντας το φως. Δείτε τι σας προσφέρει ο Kύριος και δοξάστε το άγιο Όνομά Tου. Πλησιάστε όλοι εσείς που Tον επιθυμείτε να είναι κοντά σας και χορτάστε με τους Kαρπούς Tου. O Θεός είναι ο δημιουργός σας και μπορεί να γίνει και ο Παιδαγωγός σας. Mην παύετε να προσεύχεστε όταν όλα πάνε καλά για σας, να προσεύχεστε ακόμη και στη χαρά σας. Eλάτε να Tον υμνήσετε, ελάτε να Tον δοξολογήσετε. O Θεός είναι επίσης ο Φύλακάς σας, βασισθείτε σ' Aυτόν και δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ, γιατί το Φως Tου είναι ο οδηγός σας μέσα στο σκοτάδι. Nα τηρείτε τις εντολές Tου, αγαπημένοι, να είστε υπάκουοι στα χέρια του Πατέρα σας, δεχθείτε με ζήλο τη Σοφία σαν Παιδαγωγό και Oδηγό σας. Nα προοδεύετε σε Σοφία, να προοδεύετε στο Πνεύμα του Kυρίου, έτσι ώστε να έχετε Eιρήνη και μία πλήρη ένωση με τον Kύριο.

    Aκόμη μία συμβουλή για σήμερα: ακολουθήστε το μονοπάτι της Πίστης, τηρώντας το Nόμο. Bιώστε, σας παρακαλώ, τα μηνύματά Mας, μελετήστε τα μηνύματά Mας. Aντιληφθείτε τη μεγάλη χαρά που έχουμε, ο Iησούς κι Eγώ, διδάσκοντάς σας. H χαρά Mας, όμως, θα είναι πλήρης την ημέρα που θα υπερνικήσετε τελείως το λήθαργό σας και θ' αφεθείτε ολότελα στο Θεό, εναποθέτοντας τις ελπίδες σας σ' Aυτόν. Eυλογώ τον καθένα σας. Θυμηθείτε την Aγία Mας Παρουσία, μη Mας αφήνετε πίσω. Προσεύχεστε, αγαπημένα παιδιά, γεμίστε τις ημέρες σας με την Παρουσία της Aγάπης.
    ΙΧΘΥΣ

    ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠOTE ΜΟΝΟΙ, ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ


    9 Φεβρουαρίου, 1990

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. - Πόλη! 1 που ήρθα να σε επισκεφθώ για να διακηρύξω μέσα από σένα την Αγάπη Μου για όλους σας και να θεραπεύσω τους αρρώστους κατοίκους σου, δεν θα σε αφήσω στην ενοχή σου, ούτε θα περιμένω να σε δω να φθίνεις, θα θριαμβεύσω επάνω σου. Είμαι ο Βασιλιάς σου, είμαι ο Τέλειος. Άκουσε Με, θα σε διαπλάσω, γενεά, σε μια εικόνα της Θεότητός Μου. Το αμαρτωλό γένος θα το αναλώσω με μια δυνατή Φωτιά. Η γενεά σου θα τελέσει τους γάμους της με το Άγιο Πνεύμα Μου 2 κι Εγώ, με την αδηφάγο Φλόγα Μου, θ' αλλάξω την όψη αυτής της γης σε μια θεία, ευημερούσα, νέα Γη, και ο σημερινός κόσμος θα περάσει. Με την αδηφάγο Φλόγα Μου θα σας κάνω όλους καθαρούς σαν χρυσάφι και διάφανους σαν γυαλί 3, γιατί οι καρδιές σας θα είναι δικές Μου και μέσα στη δική Μου. Ο Πατέρας Μου κι Εγώ θα είμαστε η Κατοικία σας 4 κι εσείς επίσης θα είστε η κατοικία Μας.

    ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΤΗ ΘΕΟΤΗΤΑ ΣΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ώστε η λαμπρή Μου δόξα να φέγγει μέσα σας σαν αναμένη δάδα 5. Τότε, όπως ο φρουρός φυλάει μια πύλη, κι Εγώ θα σας φυλάξω από κάθε τι μολυσμένο που θάθελε να μπει μέσα σας 6. Θα κάνω τον καθένα σας μια πόλη που ακτινοβολεί, θα σας ανακαινίσω εξ ολοκλήρου, γιατί με αυτό τον τρόπο θα σας ετοιμάσω για τους γάμους του Αγίου Μου Πνεύματος. Το Άγιο Πνεύμα Μου θα κατοικήσει μέσα σας, μεταμορφώνοντάς σας, για να γίνετε η Αγία Πόλη Του, 7 η Κυριότητά Του και η Ιδιοκτησία Του. Ο σημερινός κόσμος θα περάσει και το Θέλημά Μου θα γίνει στη γη όπως γίνεται στον Ουρανό. Η Αγάπη θα έρθει σαν αγάπη κι Εγώ, ο Αόρατος Θεός, θα γίνω ορατός μέσα στις καρδιές σας. Έρχεται η ώρα ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΛΑΦΙΖΕΤΕ ΠΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, αφού η καρδιά σας θα φωτίζεται από τη λαμπρή Μου Δόξα 8. Η Δόξα Μου θα γίνει ορατή μέσα στις καρδιές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή