Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗ...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ Ε.Ε. Ν΄ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕ ΜΕ 3 ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΚΑΡΠΑΘΙΑ ΤΗΣ Δ. ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 

2 ΒΙΝΤΕΟ


26 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ 6 ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ!

Συγκλονιστικά πλάνα από την Υπερκαρπαθία της Δυτικής Ουκρανίας.

Ένας δημοτικός σύμβουλος πυροδότησε τρεις χειροβομβίδες στο κτίριο του συμβουλίου του χωριού Keretskovsky/Keretskyy (περιοχή Mukachevo) κατά την ώρα συνεδρίασης.



Τραυματίστηκαν 26 άνθρωποι, εκ των οποίων οι 6 σε σοβαρή κατάσταση.

Ο βουλευτής που πυροδότησε τις χειροβομβίδες βρίσκεται τώρα στην εντατική. Οι γιατροί πραγματοποιούν μέτρα ανάνηψης στον βουλευτή που πυροδότησε τις χειροβομβίδες. 

Στο σημείο του συμβάντος εργάζονται όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες, το ανακριτικό τμήμα της αστυνομίας, εμπειρογνώμονες σε εκρηκτικά και εγκληματολόγοι.

 Οι προκαταρκτικές ανακριτικές ενέργειες βρίσκονται σε εξέλιξη.Διερευνώνται τα κίνητρα του δράστη.



Όπως αναφέρει το υπουργείο Εσωτερικών, από την έκρηξη τραυματίστηκαν 26 άτομα, εκ των οποίων τα 6 σε σοβαρή κατάσταση.

Πρόσθεσε επίσης ότι οι γιατροί πραγματοποιούσαν μέτρα ανάνηψης στον άνδρα που πυροδότησε τις χειροβομβίδες. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είναι ακόμα ζωντανός.

Το συμβάν χαρακτηρίζεται ως παράνομος χειρισμός όπλων

«Οι ανακριτές κατέταξαν το συμβάν σύμφωνα με το Μέρος 1 του άρθρου 263 (Παράνομος χειρισμός όπλων, πυρομαχικών ή εκρηκτικών) του Ποινικού Κώδικα», γράφει η υπηρεσία Τύπου της Εθνικής Αστυνομίας.

Η Περιφέρεια Υπερκαρπαθίας είναι διοικητική περιφέρεια που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Ουκρανία, .Το διοικητικό της κέντρο είναι η πόλη Ούζχοροντ.

Η επίθεση σημειώνεται μια μέρα αφότου η ΕΕ αποφάσισε να ανοίξει τις διεργασίες ένταξης της Ουκρανίας ( και της Μολδαβίας) στην Ευρωπαϊκή Ένωση..

 H Ουκρανία δεν πληρεί κανένα από τα κριτήρια του Μάαστριχτ ούτε του εκδημοκρατισμού ούτε της οικονομικής σύγκλισης ούτε βέβαια της ασφάλειας όπως διαφαίνεται και από αυτή την περίπτωση πολύ περισσότερο όταν είναι μια χώρα σε πόλεμο.


Η απόφαση των 27 δεν θα κάνει τίποτα άλλο από το να θέσει την Ευρώπη σε νέες μεγάλες περιπέτειες. Είναι ένα διπλωματικό πραξικόπημα. Οι ελίτ των Βρυξελλών συμπεριφέρονται λες και μια ήπειρος ολόκληρη είναι φέουδό τους δεν τηρούν ούτε τα θέσφατα του καταστατικού και της οργάνωσης των θεσμών τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου