Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΓΑΣ ΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΚΕΣΕΙ ΠΡΟΣ ΥΜΝΟΝ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΙΩΝ ΣΟΥ...

ΘΑΥΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΖΕΥΓΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΩΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ
ΒΙΝΤΕΟ


Θαύμα εν ώρα βάπτισης ενός ζεύγους καθολικών! Βαπτίστηκαν Ορθόδοξοι σε εκκλησία στην Αμερική!  
Ένα θαύμα που παρουσιάσθηκε μέσα από τις φωτογραφίες όταν τυπώθηκαν. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και όμως ΑΛΗΘΙΝΟ!

Εσείς θα το βλέπατε;







ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΚΟΥΝΤΡΙΑΝΟΣ





5 σχόλια:

  1. Πήγα εχθές σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο σχολείο του παιδιού μου και κάποιος από τους ομιλητές ανέφερε, πως μια Ισπανίδα έγινε ορθόδοξη. Σε ερώτηση, γιατί έγινες Ορθόδοξη από Καθολική; Η απάντησή της ήταν: Επειδή εσείς οι Ορθόδοξοι εκπέμπετε ένα Φως. Προφανώς, ο Κύριος της έδειξε ένα τέτοιο σημείο, όπως στη βάπτιση της κοπέλας και θαμπώθηκε.

    Είθε να φωτίσει το 2024 ο Κύριος όλους τους ετεροδόξους, τους άθεους τους αλλοθρήσκους, τους Μασόνους και τους Οικουμενιστές να ασπαστούν την Αλήθεια, να ασπαστούν το Φως της Ορθοδοξίας και όχι οι Ορθόδοξοι να συρθούμε σε μια εωσφορική Πανθρησκεία. Και μετά να δεις πώς έρχεται η Ευλογία στον πλανήτη, να δεις πώς σταματάει η ... "κλιματική αλλαγή" και όλα τα υπόλοιπα παρεπόμενα της αποστασίας μας από τον Πατέρα.

    Εύχομαι!!!
    Η.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από πολλά χρόνια δίδασκα σαν καθηγητής σε ένα Λύκειο της Αττικής.
    Πριν μπω στην τάξη, είχα προσευχηθεί στο σπίτι μου, διότι κάποια παιδιά-μαθητές δημιουργούσαν ιδιαίτερα προβλήματα στην ώρα του μαθήματος.
    Όταν τελείωσε το μάθημα, χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα από τους μαθητές, πήγα στο γραφείο των καθηγητών για να ασχοληθώ με άλλες εργασίες γραφείου.
    Τότε μπήκε στο γραφείο ένας από τους μαθητές στους οποίους έκανα μάθημα πριν λίγο (ένας από τους δυο γονείς του μαθητή ήταν Εβραίος) και μου είπε:
    κύριε όταν ήσασταν μέσα στην τάξη, το κεφάλι σας έβγαζε ένα φως, άστραφτε.
    Εγώ τότε του εξήγησα, ότι είχα προσευχηθεί πριν μπω στην τάξη.

    Βλέπομε ότι τους καλοπροαίρετους ανθρώπους, ο Θεός φανερώνει ό,τι θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “Νά πως συμβούλευε τους γονείς για την διαπαιδαγώγηση των παιδιών: «Δέν πρέπει να πολεμάτε τα παιδιά σας, αλλά το σατανά που πολεμά τα παιδιά σας. Να τους λέτε λίγα λόγια και να κάνετε πολλή προσευχή. Η προσευχή κάνει θαύματα. Δεν πρέπει η μητέρα να αρκείται στο αισθητό χάδι στο παιδί της, αλλά να ασκείται στο πνευματικό χάδι της προσευχής. Η σωτηρία του παιδιού σας περνάει μέσα από τον εξαγιασμό το δικό σας. Ο αγιασμός δεν είναι ακατόρθωτο πράγμα, είναι μάλιστα εύκολος, φθάνει εσείς να αποκτήσετε ταπείνωση και αγάπη. Αν θέλεις μπορείς να αγιάσεις και μέσα στην Ομόνοια».

      Άν τίποτε σχεδόν δεν διορθώνεται στην κοινωνία από γενιά σε γενιά, είναι διότι οι γονείς δίνουν λανθασμένη αγωγή στα παιδιά. Τους τρέφουν την κενοδοξία από την πρώτη στιγμή, με τα καλοπιάσματα και τους επαίνους. Έτσι, το παιδί γίνεται ένας εγωιστικό και απροσάρμοστο άτομο.

      Πηγή: https://hristospanagia3.blogspot.com/2018/03/blog-post_60.html

      Διαγραφή
  3. Κάθε ημέρα να θυμιατίζεις το χώρο σου

    https://www.youtube.com/watch?v=DF96H2_FuIM&t=4s&ab_channel=%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%AE%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82%CE%9B%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%B4%CE%B7%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ Η ΛΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΦΗΝΑ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΚΟΠΡΙΕΣ.
    ΡΩΜΑΝΕ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΚΑΛΥΠΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή